PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=542743}

Haven

2010 - 2015
7,2 5,9 tys. ocen
7,2 10 1 5868
Haven
powrót do forum serialu Haven

3x07

ocenił(a) serial na 6

pierwsze pytanie na gorąco - Irytująca Jordan twierdzi, że ich człowiek miał sprowadzić kogoś z kłopotami z Californii - myślałam, że ludzie z kłopotami są tylko w Haven [albo pochodzą z stamtąd] bo to jest specyfika miejsca a nie kwestia samych ludzi. czy ktoś pamięta jakieś info na ten temat z poprzednich odcinków?

anchema___

Wiem, że może nie powinienem tutaj, ale ma ktoś już napisy do 3x07?

ocenił(a) serial na 9
KomputeromaniaK

Napisy po korekcie będą dziś wieczorem albo jutro rano :)

kiperek

Już są, dzięki :D
Ciekawy odcinek - kto by się spodziewał, że ten czarny jest mordercą hehe

KomputeromaniaK

Odcinek świetny, coraz więcej się dowiadujemy. Sarah była matką Colorado Kida? Więc Lucy chyba jednak nie miała z nim romansu, bo to by było nieetyczne xD
Lucy go kochała jak syna, chyba o to chodziło. Tom jest bolcowym zabójcą? W sumie zaskoczenie jest, myślałam, że wprowadzili tą postać, żeby trochę odświeżyć policję w Haven, a tu jednak... Szkoda, że nie ma jeszcze promo następnego odcinka ;/

elenkaa

http://www.youtube.com/v/KuiHtZsMhis&hl=en_US&fs=1& promo do następnego odcinka

fallen_guardian_angel

Oo, dzięki, nie mogłam znaleźć :)

ocenił(a) serial na 9
anchema___

Ten ktoś mógł się urodzić w Haven ale mieszkać w Kalifornii,innego wyjścia nie widzę.Jordan (IMO) nie jest irytująca za to Moira...Po prostu jej nienawidzę xD Siostra też wkurzająca -zero asertywności.

Z odcinka na odcinek coraz ciekawiej :)

anchema___

Nie wiem dlaczego, ale mam wrażenie że żona Colorado Kida - Arla Cogan jednak żyje, albo przynajmniej nie umarła wtedy kiedy wszyscy sądzą. Nie mogę zapomnieć o tym co usłyszała Audrey, że nie tylko ona kochała CK...
Audrey i Duke - uwielbiam ich i wolałabym żeby to właśnie z nim była.
Trzeci sezon jest świetny, a miałam obawy po pierwszym odcinku z UFO.