PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=542743}

Haven

2010 - 2015
7,2 5,9 tys. ocen
7,2 10 1 5868
Haven
powrót do forum serialu Haven

W obliczu zbliżającego się proroctwa dotyczącego zniknięcia za zaledwie kilka dni, Audrey próbuje
zrobić coś, co zmieni jej los, ale stanie twarzą w twarz z Bolcowym Zabójcą.

elenkaa

Zdjęcia promocyjne:
http://www.spoilertv.com/2012/11/haven-episode-310-burned-promotional.html

użytkownik usunięty
elenkaa

Zastanawia mnie jak pozbędą się Jordan, bo wszyscy wiemy ,że Audrey i Nathan powinni być razem :D

ja tam kibicuje Audrey i Dukowi.

headlong

Ja również :)

ocenił(a) serial na 9
salvame

I ja też... :D

ocenił(a) serial na 6
kamil665544

Ja też, ale to w zasadzie niemożliwe - zresztą kto wie czy np. na końcu Duke nie zginie(zgodnie z przepowiednią) ratując życie Audrey albo Nathana(chociaż on nie zasłużył) albo kogoś innego.

użytkownik usunięty
korozjantka

Duke byłby fajniejszy od Nathana bo nie jest taki mdły, ogólnie jest ciekawszą postacią. Gdyby zamienili aktorów to byłoby świetnie, ale niestety Eric to nie mój typ. W każdym razie to byłoby trochę nie na miejscu bo chyba łączą ich przyjacielskie stosunki, chociaż jeśli nie to rozpaczać nie będę. A co sądzicie o gejowskim związku Duke'a i Nathana ? Jak szaleć to szaleć ! :D

Przesadziłaś. Co te baby nie wymyślą.
I tak mnie w sumie mało interesują związki między postaciami, bo bardziej jestem za akcją i fabułą, ale takie głupoty pisać *_*

ocenił(a) serial na 6
KomputeromaniaK

A tam! Co się będziemy zastanawiać nad genezą kłopotów i takimi tam bzdurami jak możemy porozmawiać o hipotetycznym, gejowskim związku N. i D.

korozjantka

Kobiet to nigdy nie zrozumiesz...

ocenił(a) serial na 6
KomputeromaniaK

Jak pierwszy raz tu zajrzałam to aż się zdziwiłam jak można w kółko wałkować cały czas ten sam temat tzn. A+N albo A+D. Ale potem zrozumiałam, że dla 90% wypowiadających się tutaj osób fabuła, poza wątkiem romansowym, kompletnie nie ma znaczenia. Jak chcesz o akcji poczytać to radzę zajrzeć na imdb bo tu każdy wątek jest zapychany śmieciami w rodzaju "Jak się pozbyć Jordan?" albo "Jeju żeby Audrey była Duke'm bo jak nie to się posikam z rozpaczy".

korozjantka

Wiem, wiem. Ale warto robić coś aby to zmienić ;)

ocenił(a) serial na 6
KomputeromaniaK

A daj sobie spokój. Żal życia na użeranie się z trzynastolatkami

ocenił(a) serial na 10
headlong

a w życiu, za cholerę :) tylko Nathan

ocenił(a) serial na 10
headlong

tak, Audrey i Duke! Mam nadzieję, że będą razem..

ocenił(a) serial na 6

Może po prostu zwyczajnie się rozstaną z N.? Wiem, że to niesamowite, ale takie rzeczy się ludziom przytrafiają.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
korozjantka

Mówimy o Haven :D

ocenił(a) serial na 6

No, Haven. I jak się kończyły związki bohaterów do tej pory? Zupełnie zwyczajnie. Po prostu zrywali, wyjeżdżali itp.

elenkaa

Świetny odcinek. Oglądałem z ang. napisami więc.... :D
Jednak większość zrozumiałem i odcinek mi się spodobał.

użytkownik usunięty
KomputeromaniaK

Ja jestem w trakcie, bez napisów ciężko bo ich akcent to niezłe wyzwanie.

Odcinek świetny. Chyba w końcu pozbyliśmy się Jordan :)

elenkaa

Jordan to bardziej interesująca postać niż nijaka i mdła Audrey

Marko81

Dla mnie mogłaby się w ogóle nie pojawić w serialu, bo nie interesuje mnie całkowicie.

KomputeromaniaK

Obejrzałem z napisami i jestem zadowolony. Dziwne, że nigdy nie wpadłem na to, że Audrey może być powodem kłopotów - w sumie, przecież pojawia się wraz z kłopotami, co nie znaczy że jest ich powodem. Fajnie, że powoli wyjaśnia się wątek z Strażnikami oraz z Bolcowym Zabójcą ;>

ocenił(a) serial na 9
elenkaa

Jak to jest z Audrey ,ma czekać na łowce czy wejść do szopy bo już trochę nie ogarniam...I dziwne,że Skinwalker przeżył ten wybuch -nie spodziewał się go i nie było widać aby wyskakiwał.Obstawiam,że teraz nosi skórę pani psycholog :)

Duke naprawdę wygląda jak pirat :D