Właśnie widziałam ostatni odcinek tego sezonu(nie wiem dlaczego, gdyż podane jest, że zostanie
on wyemitowany dopiero 17 stycznia, ale nie wnikałam w to) i muszę to powiedzieć, był naprawdę
dobry...kilka zwrotów akcji i oczywiście najlepsze zakończenie, na którym wręcz płakałam. No ale
żeby nie zdradzać za wiele, powiem tylko, że czekam z zapartym tchem na kolejny sezon.
PS. Odcinek można zobaczyć na stronie i i t v . i n f o, ale tylko na razie w wersji ang.
Masz rację...dziwne, że tego nie ma. Przykro mi, ale nie znam innego linku do tego odcinka, jak znajdę dam ci znać.......Naprawdę dziwne dosłownie 2 dni temu jeszcze był...
no własnie jak to jest z tym? Dwa odcinki "niby" ostatnie są po angielsku, a 17 stycznia ma być znów jakiś odcinek "dwuodcinkowy"?
Szczerze powiedziawszy, nie wiem o co chodzi z tym, iż 2 ost. odc. będą dopiero 17 stycznia. Ja kiedy założyłam ten temat była już po 13 odcinku 3 sezonu, który obejrzałam z polskimi napisami. Następnego dnia, tego odcinka na stronie internetowej już nie było i istniała informacja że jeszcze go nie było. Natomiast teraz jest możliwe obejrzenie 2 ost. odcinków (odc. 12 i 13) jednak tylko w wersji po ang. niestety. Wiem tylko tyle, że te dwa odc. są ostatnimi tego sezpnu.
cholera, a miałam nadzieję, że będa jeszcze jakieś dwa i zobaczę co będzie po wydarzeniach ze stodołą, a tak to trzeba czekać do jesieni!
w związku z masakrą w szkole w stanach emisja dwóch ostatnich odcinków została przesunięta z 21 grudnia na 17 stycznia. Odcinki wyciekły do sieci, tak więc oficjalna premiera s03e12 i s03e13 dopiero za kilka dni.