Super powrót, odcinek naprawdę niezły. Pojawiły się trzy nowe postacie, a Audrey nie pamięta kim
jest. Ciekawe jak długo zajmie jej dotarcie do Haven :)
Oby szybko.Nie chciałbym oglądać całego sezonu skupionego na jej poszukiwaniach.Po drugim sezonie Walking Dead widać ,że nie wychodzi to serialowi na dobre ;)
Co do odcinka to 6/10.Fajnie,że powrócili do pierwszej sprawy ,ale odcinek trochę chaotyczny jak dla mnie.W dodtku plan Nathana jest bez sensu...Przecież Lexie(!) nawet go nie zna,więc nawet jakby go zabiła to kłopoty się nie skończą.No i nie widać za wielkiej różnicy w wyglądzie między nią a Audrey.Niech się twórcy uczą na przykładzie Orphan Black ^^ Nie podovba mi się brat Duke'a.Coś czuje ,że będzie tym 'złym'.
PS Nathan fajnie zarabia na życie :D
PS 2 Drugi odcinek będzie o wiele lepszy http://www.youtube.com/watch?v=HmgBdfjttsA SPOILERY !!!
a powiedzcie mi czy my znamy już tego faceta który przyszedł do Lexie? :> ja go nie kojarzę ale może pamięć już nie taka :D
jeśli chodzi o odcinek to średnio mi się podobał mam nadzieję, że się rozkręci no i plan Nathana również uważam za niewykonalny:P
Nie znamy :) Ja go właśnie kojarzyłam, dlatego sprawdziłam i okazało się, że grał w innym serialu stacji Syfu - w Eurece, ale w Haven pojawia się po raz pierwszy :)
no to dobrze myślałam, że coś przeoczyłam :)
myślicie, że długo będziemy czekać na powrót Audrey?
mam nadzieję, że nie zrobią z tego 2 światów jeden jej drugi w Haven :P no i nie będzie tak jak teraz, że Nathan z Dukiem będą sobie rozwiązywać zagadki kłopotów, bo wygląda to nuudnie :D
Ja daje 9/10.
Mieli duże pole do popisu, gdy zakończyli sezon 3. Mogli zrobic dosłownie wszystko. Zaskoczyli mnie,bo spodziewalam sie że w pierwszym odcinku będzie lawirowanie w tej stodole, że być może Duke spotka sie tam z Audrey. A tu już pół roku po wydarzeniach. Podoba mi się.
Jedyne na minus to to, że Audrey nie pamieta kim jest.. I jak dadzą taki wątek, że ona nie pamięta ani Duke'a ani Nathana to sie załamię. Mam nadzieję, że będzie tak, że jak ich zobaczy to się jej przypomni. Biorąc pod uwagę, że w zwiastunie jest Audrey z bronią. Zobaczymy..
Zgadzam się odcinek super jak na cały serial raczej najlepszy a że Audrey nic nie pamięta dla mnie na plus wiec dam 10/10
A mnie się nowa Audrey w ogóle nie podoba i odcinek był dość przeciętny. Spodziewałam się całkiem czegoś innego. A teraz będziemy wszystko przechodzić od początku. Kłopoty nawet nie ustały na 27 lat a Audrey i tak jest zmieniona. Mam nadzieję, że będzie to słaba przemiana i sobie wszystko przypomni. I jeszcze to tandetne imię Lexie :(, włosy są okropne i przybrała na wadze ( okrąglejsza twarz, większy biust i brzuszek dostała :P) Fajnie by było gdyby na tym sezonie serial zakończyli.
Nowa Audrey - fakt. Szału nie robi. Ja liczę na to, że to efekt charakteryzacji po prostu, bo jeśli nie to lipa.
I też liczę, że sobie przypomni chociażby Nathana..