PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=542743}

Haven

2010 - 2015
7,2 5,9 tys. ocen
7,2 10 1 5868
Haven
powrót do forum serialu Haven

5x1

ocenił(a) serial na 9

Naprawdę dobry początek sezonu zapowiadający kolejne interesujące odcinki.Podoba mi się zła Mara która zabija i krzywdzi ludzi, do tego jeszcze Diuk roznoszący kłopoty jak zaraza.Ostatnia scena pokazuję że Odry gdzieś tam jest i na pewno nie zabiję Nathana.Mam nadzieję że po paru odcinkach Odry wróci na dobre.Z niecierpliwością czekam na kolejny odcinek bo widać że scenarzyści i reżyser wzięli się ostro do roboty.

ocenił(a) serial na 8
basiula9

zgadza sie poczatek 5 serii dobry ,zaczeli z wysokiego pulapu i niech tak dalej trzymają

ocenił(a) serial na 8
basiula9

Dobre rozpoczęcie sezonu, wydaje mi się, że scenarzyści mają pomysł jak dalej prowadzić akcję, ale co będzie to się okaże :)
Emily Rose jako Mara naprawdę mi się podoba, ciekawie się na nią patrzy, szczególnie na jej relację z Nathanem, a będzie jeszcze ciekawiej biorąc pod uwagę końcówkę odcinka.

Interesująca sprawa z Dave'm - co to za wizje? Co stało się w latarni i dlaczego nikt tego nie pamięta?

Sam kłopot wizualnie efektowny, a i jego rozwiązanie mnie zaskoczyło, może być ciekawie.

Nie sądzę, że Audrey 100% Audrey wróci szybko, myślę, że gdzieś koło szóstego - siódmego odcinka, natomiast więcej niż pewne jest, że osobowość Audrey w Marze będzie dawała o sobie znać coraz mocniej i częściej.

Nessi92

Super odcinek :)
A właśnie, poważnie ostatni sezon ma 26 odcinków?

ocenił(a) serial na 10
KomputeromaniaK

tak podwoili ilość odcinków w tym sezonie... :) ciekawa jestem co bdz w następnych odcinkach... :)

ocenił(a) serial na 10
KomputeromaniaK

Nie do końca. Zamówili od razu 26 odcinków, ale to są raczej 2 sezony po 13 odcinków gdyż nie będą ich puszczali jednym ciągiem, tylko teraz 13 i w przyszłym roku kolejne.

Co do odcinka to jestem bardzo mile zaskoczona. Bardzo treściwy, sporo się dzieje i naprawdę ciekawie to wszystko wymyślili.

ocenił(a) serial na 7
basiula9

Duke ;)