PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=542743}

Haven

2010 - 2015
7,2 5,9 tys. ocen
7,2 10 1 5868
Haven
powrót do forum serialu Haven

Jesteśmy już po premierze 3 sezonu ;) Zapowiada się ciekawie, pojawiło się sporo nowych wątków (porywacz, kolejne puzzle w zagadce Colorado Kida), najnowsze promo 3 sezonu sugeruje, że będzie to decydujący - miejmy nadzieję, że nie oznacza to, że ostatni - sezon serialu, wygląda na to, że Audrey zacznie sobie przypominać i pojawi się cała grupa (prawdopodobnie) szczycąca się zagadkowym tatuażem ^^ Jeśli chodzi o samą sprawę odcinka - nieszczególna, mieliśmy już podobne, na plus zaliczam, że statki wyglądały nieco inaczej niż w większości filmów o tematyce UFO. Liczę na to, że będzie jak u Hitchckocka "zacznie się od trzęsienia ziemi (inwazji obcych), a potem napięcie będzie rosło" :)

cyrtad7

Audrey się nic nie przypomina, ona się domyśla. Po drugie niezłe niedociągnięcia - Na końcu odcinka 2x12 był wystrzał, Duke miał krótsze włosy. Poza tym wygląda na to że Colorado Kidem jest Vince? No bo on miał ten pierścionek Audrey. Chociaż to takie moje przypuszczenia.
Przecież, żadnego UFO nie ma, to był wymysł tego gościa.
Poza tym odcinek normalny.

KomputeromaniaK

W promo na resztę sezonu padają słowa "Musisz przestać sobie przypominać" w wolnym tłumaczeniu, skierowane do Audrey ;) Wystrzał padł, kiedy Duke i Nathan się szamotali, a jeśli chodzi o włosy, fryzury itp. - wiele razy to się zdarza w nowych sezonach :P Nie, Vince raczej nie jest CK, ktoś by się skapnął xD Wiem, że to był wymysł, ale miałem na myśli, że zaczęło się od takiego rodzaju "Kłopotów" - inwazji obcych i liczę, że będzie potem ciekawiej, choć zwiastun drugiego odcinka raczej mnie martwi ;)

cyrtad7

Porywaczem jest pewnie Dwight Hendrickson bo obciął włosy jak porywacz który ma krótkie i w pierwszym odcinku jak porwał Audrey to porywacz miał cienką bluzke czarną taką samą jak Dwight !

Marko81

Ja go tam lubię, chociaż nie wiem czemu miałby ja porywać.