PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=542743}

Haven

2010 - 2015
7,2 5,9 tys. ocen
7,2 10 1 5868
Haven
powrót do forum serialu Haven

świetna wiadomość dla fanów Haven. Serial powróci z 3 sezonem!
Sezonu 3 możemy się spodziewać latem 2012 r. i będzie 13 odcinków, czyli jak zwykle.

ocenił(a) serial na 7
tess_harding_2

Super :) ale już dodać nowy sezon do Filmwebu to już nikomu się nie chciało :)

lampard22

Z jednej strony się cieszę, że będzie kontynuacja bo tak naprawde nic nie wiemy :( ale zapewne nic nie wyjaśnią w tym trzecim sezonie Audrey jeśli się znajdzie ba jak ktoś jej nie skasuje pamięci będzie pomagać nadal osobom z kłopotami, jak się będzie zbliżał koniec sezonu pewnie namieszają i serial nabierze tempa. Moim zdaniem powinni wydłużyc drugi sezon na maxa powyjaśniać wszelkie wątki i skończyć serial bo jesczze chwila i będzie drugie "Lost " ( na końcu pewnie będzie około 6 sezonów jak człowiek oglądnie szósty to już zapomni co było w pierwszym ).

barbarka5_2

szczerze to też tak sądzę. Bo jeśli 1 sezon był świetny to 2 już baaardzo obniżył loty. Niestety. Boję się co będzie z trzecim sezonem. Ale nie chcę czekać tak długo.

ocenił(a) serial na 7
barbarka5_2

Heh, jak miałem grypę to obejrzałem wszystkie sezony LOSTów w przeciągu tygodnia [jeden sezon dziennie] i gdyby nie to, to chyba z połowy faktów bym nie po kojarzył ze sobą nawzajem.

użytkownik usunięty
Shagarot

Też niedawno zaliczyłam całe LOST :D Przecież i tak wszystko sobie przypomnimy razem z 1 odc 3 sezonu. Ciekawi mnie czy to Nathan zabił Duke'a czy Duke zabił Nathana.. Albo może nikt nikogo nie zabił? Co się stało Audrey ? :)

ocenił(a) serial na 10

pewnie nikt nikogo nie zabił, za łatwo by było:) za to mam nadzieje że nie będą jej szukać zbyt długo, w końcu to tylko 13 odc.

P.S. Poza tym jeden buziaczek na 2 sezony to troszkę mało:)))

użytkownik usunięty
old_school_man

OJ TAM ! :D
Racja, pewnie nikt nikogo nie zabił bo bez tych dwóch nie byłoby już tak fajnie. Audrey będą szukać pewnie 2-3 odcinki (oby nie) i już zostanie tylko 10 odcinków, zanim wszystko się rozkręci, tylko 6 :D Tym samym sezon skiszony, oglądalność zbyt mała aby go kontynuować, co z jednej strony zasmuci ale właściwie ucieszy nawet fanów. Ocena na filmwebie spadnie do 6 i z fajnego serialu wyjdzie kicz. Oczywiście może nam się uda i 3 sezon będzie hitem :D

Może nie będzie tak źle. Chociaż drugi sezon był klapą jak dla mnie.

old_school_man

Cieszę się, że w tym serialu nie ma tak zwanych shippów. W końcu coś co pokazuje akcję a nie wątki miłosne bohaterów.

użytkownik usunięty
tess_harding_2

Nom, ale pocałunek Audrey i Nathana był fajny :D

Tak, owszem, był fajny i miły. Jednak cieszę się, że to nastąpiło dopiero pod koniec i w sumie nie do końca bo jakby się zeszli w pierwszym sezonie to byśmy mieli takie nudy jak schodzą się, rozstają, ona jest z Dukiem a potem znów z Natem. A tak to do końca nie byliśmy pewni co do czego i jak. I to jest wielki plus

ocenił(a) serial na 7
tess_harding_2

Hmm... szczerze dziwię się (nie, żeby komuś dopiec, czy coś), że jest sporo opinii o tym, że 2 sezon był słabszy niż pierwszy O.O. [BĘDĄ SPOILERY! BĘDĄ SPOILERY! BĘDĄ SPOILERY!] W mojej opinii, pierwszy sezon był właściwie niewiadomo o czym, żadnych konkretów. W drugim wreszcie wątki ruszyły i to z dynamiką, motyw zwolenników wielebnego, niemal "fanatycznych" w swoich działaniach przeciwko Nathanowi, Audrey i wszystkim dotkniętym wywoływał we mnie ogromne (pozytywne!) napięcie. Już na koniec pierwszego sezonu, gdy zginął ojciec Nathana, czułam, że będzie przysłowiowy "dym". Nie wspomnę już o scenie śmierci wielebnego. Z jednej strony myśl "no wreszcie" z drugiej "teraz to się zacznie", kompletne przemieszanie uczuć ;o. Uważam, że pod względem fabuły, drugi sezon wielokrotnie przebił pierwszy. I z niecierpliwością oczywiście czekam na trzeci <3

ocenił(a) serial na 5
MademoiselleMarjorie

Zgadzam się. Drugi sezon jednak był lepszy - więcej akcji, co nieco zaczęło się wyjaśniać. I oby sezon trzeci był jeszcze lepszy ;D

MademoiselleMarjorie

Ja również się zgadzam :)

ocenił(a) serial na 9
tess_harding_2

może się w końcu dowiemy:
1)Kim naprawdę jest Audrey ?
2)co się stało z tą chatką gdzie Audrey#2 straciła pamięć i dlaczego ją straciła ;p (czyżby ktoś z kłopotami miał taką moc?)
3)co oznacza tatuaż i czemu raz się pojawia a raz znika ?
4)kto zabił kolorado kida xD ?

kamil665544

SPOILER

1) To już wiemy, Sara, Lucy, Audrey
2) tego nie wiemy, jednak wydaje mi się, że ta chatka była przygotowana dla prawdziwej Audrey, jak skończą się Kłopoty
3) to pośrednio
4) to też pośrednio, b było mówione, że ojciec Nathana :D

tess_harding_2

"Do obsady powstającego właśnie 3 sezonu serialu Haven dołączyła Bree Williamson. Aktorka nie ma jak na razie imponującego dorobku zawodowego, wystąpiła w jednym filmie, 'Adam i Ewa', oraz kilku serialach - 'Plotkara', 'Odysseja' czy 'Życie do poprawki', za rolę w 'One Life to Live' nominowana była do nagród Emmy. Williamson wcieli się w postać psychiatry w miasteczku."

użytkownik usunięty
anulka88

Nie mam pojęcia jak ja oglądałam "Plotkarę", że jej kompletnie nie pamiętam (a mam talent do zapamiętywania twarzy). Nie podoba mi się to, nowa postać = nowe tajemnice ;/

tess_harding_2

"Do obsady 3 sezonu serialu Haven dołączyli kolejni bohaterowie: raczej mało znana Kate Kelton zagra kelnerkę Jordan McKee, która jest jedną z ważniejszych osób z tajnej organizacji "dotkniętych". Dorian Missick wcieli się w Tommy'ego' Bowena, detektywa, który przyjedzie do Haven prowadząc śledztwo w sprawie seryjnego mordercy." :)

tess_harding_2

"2 miesiące pozostały do premiery 3 sezonu serialu Haven. Emily Rose odgrywająca główną rolę udzieliła kilku odpowiedzi na pytania dotyczące przyszłości serialu" http://www.youtube.com/watch?v=Q3zCh5NGIIo&feature=player_embedded
:)

ocenił(a) serial na 9
tess_harding_2

coś mi mówi że to będzie najlepszy sezon Haven :D
http://www.syfy.com/videos/Haven/Promos%20%26%20Trailers/vid:19026954

kamil665544

Nie mówmy hop. Póki co to oni wybrali najlepsze momenty, ale głupki zdradzili, że Duke przeżył czy też Nate :D Ale nie ma co się sugerować bo, nie kracząc, to mogą się okazać jedyne fajne fragmenty. Chociaż trailer spoko.

ocenił(a) serial na 9
tess_harding_2

wiadomo że najlepsze ale nawet efekty lepsze niż w poprzednich sezonach ,jak na moje to Nathan strzelił nad głową Duka

kamil665544

No wydaje się być lepiej, ale nie chcę się zbytnio napalać by potem przeżywać zawód. No skoro obaj żyją to albo Duke jakoś wytrącił mu ten pistolet z ręki albo nie wiem, może był i ktoś trzeci z nimi czy coś. Okaże się już wkrótce :)

ocenił(a) serial na 9
tess_harding_2

"W 3. sezonie w kilku odcinkach zagra gwiazda WWE znany jako Edge. Ponownie wcieli się w Dwighta Hendricksona, mieszkańca miasta, który jest złotą rączką z problemami. Premiera 3. sezonu 21 września." od siebie dodam że ma nawet ciekawą moc ;)

tess_harding_2

Zwiastun http://www.youtube.com/watch?v=uxUYFoEf8Lc&feature=player_embedded :)

ocenił(a) serial na 7
anulka88

ja już właściwie nie wiele pamiętam po tej przerwie, chyba muszę sobie zrobić maraton 2 pierwszych sezonów ;)

poziomka4

Zanim ja się zabiorę to pewnie serial się skończy, ale w sumie nawet to i dobrze, zrobię szybki maraton :D A po drugie to najpierw książka ;p

ocenił(a) serial na 7
anulka88

serial jest robiony jedynie na podstawie fragmentu/epizodu "colorado kid" który właściwie ledwo łączy się z serialem.

użytkownik usunięty
poziomka4

I do tego jakoś piekielnie nudna. Zanim skończyli jeść tą kanapkę z krewetkami była już chyba połowa książki :D

ocenił(a) serial na 7

tez mi sie nie spodobała. nudna jak flaki z olejem.

tess_harding_2

Zdjęcia promo z czterech pierwszych odcinków 3 sezonu serialu "Haven" http://www.spoilertv.co.uk/images/haven/Season%203/Promotional%20Episode%20Photo s/

anulka88

Nie mogę się doczekać... Tak długo nie było nowych odcinków ;)

użytkownik usunięty
elenkaa

1 odc 3 sezonu już jutro o 4 nad ranem czasu polskiego :D Polecam oglądanie online na live stream'ach jeśli aż tak bardzo się nie możecie doczekać ;)

Nie straciłabym snu dla żadnego serialu :)

użytkownik usunięty
elenkaa

Tak się właśnie zastanawiałam bo obejrzę na pewno - "Lepiej wstać o 4, czy nie spać do 4?" Zdecydowałam, że do 4 poczytam książkę i potem odeśpię do tej 13 :D

użytkownik usunięty

Ha ! Wczoraj jeszcze nie wiedziałam ,że przeczekam do 5 (ostatni odc 2 sezonu skończył się o 5) i co dostanę zamiast 1 odc 3 sezonu ? Wrestling !!! Ogarniacie ludzie ?! Czekałam do 6 nad ranem ,żeby zobaczyć WRESTLING ! Never again live stream's...

ocenił(a) serial na 8

Źle się przygotowałaś jakoś. Albo źle godzinę wyliczyłaś albo nie wiem co, mi się nigdy coś takiego nie przytrafiło :O

użytkownik usunięty
JamesTC

No mi też się nigdy to nie przytrafiło ! Dopiero teraz autentycznie po ostatnim odc 2 sezonu puścili Wrestling -.- Ale skoro odc jest to go wyemitowali. Czas zmienić stronę z live streami, tak czułam, żeby nie ufać Arabom :P

ocenił(a) serial na 8

Ano jak araby to oczywiste :D Chociaż jak raz oglądałem bodajże PLL na arabskim live to działało perfect więc nie wiem :O

użytkownik usunięty
JamesTC

Właśnie ja zawsze na nim oglądam PLL i wszystko ok, ale tak czy siak mam już nauczkę ,że można poczekać do soboty rano z Haven :D

ocenił(a) serial na 8

hah ano :)
A może to była jakaś reklama walki, albo coś w tym stylu? :P

użytkownik usunięty
JamesTC

Nie :( Zamiast "Next on Syfy Haven" "Next on Syfy cośtam" :D No, ale niedziela - odespałam ;)

Ja kiedyś załatwiłam się podobnie z "Internatem" :D Na AXNie powtórki były bodajże o 5 rano (swoją drogą nie wiem co za pacan ustalał program!) a że nie mogłam obejrzeć normalnie, więc wstałam ledwo przytomna przed 5 coby się rozbudzić i... do 6:30 czekałam!! I zamiast odcinka pooglądałam sobie reklamy :D
Zero poszanowania dla widza ;p

użytkownik usunięty
anulka88

Dlatego trzeba sobie kupić cyfrę i włączyć automatyczne nagrywanie :D Niestety na mojej N nie ma żadnych sensownych kanałów z USA, za to cała masa arabskich -.- A Internat jest na necie więc to zbyt wielki wysiłek żeby wstać o tej godzinie na powtórki.

Teraz wiem, ale to było jakieś 2 lata temu, i wtedy w danej chwili nie miałam dostępu do neta stałego a w tv leciało ciągiem codziennie bodajże i nie chciałam stracić odcinka ;p

użytkownik usunięty
anulka88

A no chyba ,że tak :D Ja od razu pisałabym zażalenie ;)