Nie wiecie czy w najbliższym czasie pojawią się napisy do 3go odcinka 3go sezonu? Bo jak na razie szukałam wszędzie i nie mogę nigdzie znaleźć... a już za 2 dni pojawia się nowy :|
Na razie nigdzie nie ma.Ludzie z Hataka podejmuja sie tlumaczenia i ....nie tlumacza...po prostu maja ludzi w d.....Moze ktos inny przetłumaczy
Dokładnie,zgadza się.Sądzę,że te napisy nie są zrobione a %-y są zawyżone...[tak się da] ,być może po to żeby przetrzymać i zniechęcić innych do tłumaczenia a być może do oglądania.Igloo też zrobił ściemę z drugim odcinkiem...Nie wiem co chcą przez to osiągnąć...chyba tylko to,że przestają byc wiarygodni...
albo z tej strony --> http://www.subtitlesz.com/download/haven-3x03-the-farmer-txt-id1826798
te napisy wogole sie nie wyswietlaja :/ tylko poczatkowe liczby :/ da sie to jakos w programi poszerzyc, aby cale sie wyswietlaly :)
u mnie na dvd wszystko ok ,nie mam pojęcia jaki masz program ale kmplayer moim zdaniem najlepszy :)
Najwyższy czas,te od Hataku to by na wigilie wyszły...
btw tłumaczysz tylko Haven ? Aż tak Ci się ten serial spodobał ? :)
Tłumacze bo serial jest ciekawy a nie mam zamiaru 3 tygodnie na napisy czekać:)
Tak,tylko jest w tym jeden minus- jak sam tłumaczysz to nie musisz już oglądać bo wiesz co się wydarzy ;x
Ktokolwiek tłumaczy to wielkie dzięki za to bo na grupahatak się chyba nie doczekamy, ale niech trochę bardziej się przykłada, trochę uważniej bo w 4 odcinku na początku samym jak jest poprzednio w Haven, gdzie Audrey pyta co się stało, Nathan odpowiada "I can feel you" czyli "czuję Cię" a nie "nie czuję Cię" jak zostało przetłumaczone.
ja to sobie sam podmieniłem,żaden problem :) tym bardziej jak ktoś ogląda haven to wie o co chodzi
Przepraszam za ewentualne błędy ale jestem dość początkującym tłumaczem i jeśli gdzieś widzicie błędy to przepraszam. A i chciałbym się dowiedzieć czy do 5 odcinka napisy są w miarę dobre czy też sporo błędów ??