To już koniec oczekiwania, Haven wystartowało z pierwszym odcinkiem trzeciego sezonu!
Osobiście wolę poczekać, na napisy, żeby nic sensownego mi nie umknęło, ale nie mogę
się już doczekać, i coraz bardziej mnie kusi by oglądać po angielsku.
W końcu to mój ukochany serial...
Oglądaliście już? :) Jak wrażenia?
Prosze tylko bez spilerów!
Dobre i to! :P
Już się nie mogę doczekać, mam nadzieje tylko, ze nie pójdą w ślady niektórych produkcji, i nie pozostawią starych zagadek nierozwiązanych, a na dodatek stworzą nowe ;O
Tak,to jest najwyższy czas na odpowiedzi ;) zwłaszcza na te pytania --> http://www.filmweb.pl/serial/Haven-2010-542743/discussion/Streszczenie+wyja%C5%9 Bnienie%C2%A0,2017442
dokładnie! Chociaż znając życie, to owszem dowiemy się prawdy o głównej bohaterce w ostatnim odicnku i w ostatniej minucie 3 sezonu -.-
Jak tu być cierpliwym kiedy to jest Haven?! :D Jeszcze jeden dzień i całkiem pozapominam imiona głównych postaci, tyle tej cierpliwości! :D
Ale dobra, rozumiem. Sam jestem w ekipie tłumaczącej więc, nie ma problemu :D
tylko nie myśl sobie przypadkiem,że to ja te napisy tworze haha xD
ja się jakoś do haven nie pale,jestem ciekaw ale bez szału ;P
Nie wiem kto, ale rozumiem daną ekipę czy tam osoby :D
Ja tak w sumie pół na pół, ale ostatnie odcinki motyw Lucy Adurey i Sary mnie strasznie zaciekawił :D
Ja właśnie obejrzałam jeszcze bez napisów. Długo czekałam na ten sezon i już na dzień dobry się zawiodłam. Odcinek był dla mnie słaby, delikatnie mówiąc. Nie będę pisała dlaczego, by nie rzucać tutaj spoilerami.
No i rzuciły mi się w oczy pewne niedociągnięcia - chodzi o scenę pierwszą. Jak będziecie oglądać odcinek, to oglądajcie tę scenę dokładnie i potem ją porównajcie z tym, jak się zakończył ostatni odcinek drugiego sezonu - ostatnia scena, jest początkiem pierwszej z nowego sezonu. I potem obie wersje porównajcie. Powinniście zauważyć brak pewnego elementu z tamtego odcinka. No i ...bohaterowie wyglądają tak jakoś...inaczej.
Ciekawa jestem, ile osób to wszystko zauważy, co ja ;D Bo dla mnie, ten początek to kompletny brak konsekwencji. Ale potem już było lepiej ( jeśli się przymknie oko na pewien wątek).
Miłego oglądania ;)