Ostatnio zastanawia mnie pewna sprawa. Wiemy, że w 5 sezonie Audrey to niejako Mara, w której są wszystkie wcielenia. Nie mogę sobie jednak wytłumaczyć pewnej kwestii - w 2 sezonie pojawia się agentka Audrey Parker, ma wspomnienia Audrey, zachowuje sie jak ona, wygląda inaczej i tak dalej - wszyscy wiedzą o co chodzi. Patrząc wstecz -
Skąd ona się wzięła i jak to się ma do naszej wiedzy na temat Mary, która nosi w sobie wszystkie swoje osobowości? Czy to znaczy, że Mara duplikuje osoby juz istniejące ? Jesli tak to dlaczego ciemnowłosa wersja Parker przyjechała do Haven w taki sam sposob jak Audrey/Sarah/Mara... ?
Jestem ciekawa waszych podpowiedzi.
Mara to główna osobowość. Audrey Parker była jedną z jej wcieleń. Audrey jest również kopią prawdziwej Audrey, która przypadkowo trafiła do Haven i stąd wiadomo, że jej osobowości pochodzą od innych kobiet.
Mara wychodzac ze stodoly otrzymuje wspomnienia osoby ktora normalnie istnieje. Poznalismy ja jako AUDREY (agentka FBI) i prawdziwa AUDREY PARKER przyjechala do HAVEN bo slyszala, ze ktos sie pod nia podszywa (poszywanie sie pod agenta federalnego jest przestepstwem :P ) i dochodza do wniosku, ze maja te same wsponienia. Poprzednie wcielenie MARY (LUCY) tez spotkalo sie z osoba, ktorej wspomnienia byly wszepione MARze, i AUDREY odwiedza ja i duzo dowiaduje sie o swoim poprzednim JA.