PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=542743}

Haven

2010 - 2015
7,2 5,9 tys. ocen
7,2 10 1 5868
Haven
powrót do forum serialu Haven

Nie chcę się rozpisywać na temat pomysłu scenarzystów na film, aktorstwie czy zdjęciach. Pomińmy to. Otóż największą głupotą tego filmu jest brak reakcji głównej bohaterki na nadprzyrodzone zdolności innych bohaterów serialu. Jeden gość odrzuca ją jednym ciosem na 10 metrów, inna bohaterka potrafi panować nad pogodą, ingerować w zjawiska atmosferyczne, a głowna bohaterka nic, nie jest zdziwiona, mało tego - prosi zabójce aby ten zaopiekował się okradzioną z pieniędzy "ofiarą". Dobra beka.

NIE POLECAM.
NIE MARNUJCIE CZASU.

In Ictu Oculi

i to mi sie podoba tak jak w temacie;)

pozdro i dzieki na pewno nie bede marnowal czasu

ocenił(a) serial na 7
azaghtoth

Po jednym odcinku naprawdę nie można stwierdzić czy serial jest dobry czy zły. Każdy jednak ma swój gust filmowy i czy będzie ten serial oglądał to zależy wyłącznie od niego... Nie można sugerować się jedną negatywną opinią. Każdy serial ma swoich wiernych fanów i takich co nie cierpią tego serialu...

ocenił(a) serial na 3
lampard22

OPIS: Serial bardzo luźno oparty na krótkiej powieści Stephena Kinga pt. "Colorado Kid". Opowiada o
miasteczku, w którym żyją ludzie z nadprzyrodzonymi mocami. Pewnego dnia do miasta zostaje
wezwany agent FBI, Audrey Parker, aby rozwikłać tajemnicę Haven.
Pierwszy odcinek to jest pilot i po nim właśnie stwierdza się czy serial jest dobry czy nie. Jak obejrzysz więcej odcinków, to wtedy ciężko jest ocenić, bo sie wciagniesz - wg tego co piszesz, lampard22 , to moda na sukces byłaby bardzo dobrym serialem...
Ja nie dałem rady dociągnąc pilota haven do końca - za dużo tajemnic i dziwactw jak na początek.

ocenił(a) serial na 7
piotrex13

Były takie seriale, co odcinki początkowe nie były za dobre, a później serial się rozkręcał i tyle. Jest to wakacyjny serial i pewnie ten sezon będzie jego ostatnim. Każdy zauważy jakieś plusy i jego minusy.
Nie rozumem dlaczego porównujesz Mode na sukces, która ma ponad 5000 odcinków z seriale, pewnie 13 odcinkowym. Jedne seriale bardziej wciągają a inne nie. Ale jak nie ma co oglądać to można przecież obejrzeć.
I jeśli po jednym odcinku, którego nie zobaczyłeś do końca dajesz od razu niską notę, to nie ma więcej pytań...