PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=542743}

Haven

2010 - 2015
7,2 5,9 tys. ocen
7,2 10 1 5867
Haven
powrót do forum serialu Haven

Silent Night

ocenił(a) serial na 8

Czegoś nie rozumiem, jak czytam świąteczny odcinek ma mieć premierę 6.12.2011 a stacja Sci-fi puściła go w połowie ubiegłego tygodnia!?
Ot tak nagle w środku drugiego sezonu.
Serial widziałam już wcześniej a teraz oglądałam powtórki na Sci-fi i byłam zdziwiona, że przegapiłam jeden odcinek... ale chyba nie:)
Czyżby na Sci-fi się pospieszyli?

newcastle

No to owszem, trochę polecieli w kulki :) 6 grudnia to zdaje się premiera amerykańska, w Europie wypadło to inaczej, bo o ile pamiętam, odcinek miał być wkomponowany w sezon w konkretnym miejscu (między 7 a 8 odcinkiem? Nie pamiętam), więc zapewne po prostu puszczono go wtedy, kiedy wynikało to z normalnego trybu emisji. Ja jeszcze nie oglądałam, czekam na te mikołajki i trochę mnie skręca z zazdrości ;D

użytkownik usunięty
newcastle

Ale tak czy siak, klimat tego odcinka naprawdę świąteczny ! Ta atmosfera, muzyka.. Aż się ciepło robi w środku od tej miłości i słodkości :D

ocenił(a) serial na 8

Jak zobaczyłam że Haven jest odcięte od reszty świata od razu miałam skojarzenie z książką Kinga "Pod Kopułą" :)

onebadsoul

Miałam dokładnie to samo...nie wiem czy się nie mylę, ale na początku odcinka jak facet "zawisa" na światełkach choinkowych to w kinie obok grają " The Dark Tower" :)

Kolko

Tylko nic nie mówi mi podtytuł " The dog's lighthouse", ktoś ma pomysł?

ocenił(a) serial na 7
onebadsoul

to samo:) pewnie jak się zagłębić to będzie więcej rzeczy od Kinga (patrz: np Dark Tower)