PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=542743}

Haven

2010 - 2015
7,2 5,9 tys. ocen
7,2 10 1 5868
Haven
powrót do forum serialu Haven

Oglądam dopiero 1 sezon, i śliczne senne małe miasteczko, a nikt się nie zna, jeden szeryf jeden policjant wystarcza a za każdym razem policjant przedstawia się funkcją, imieniem i nazwiskiem. zbiorowisko osób z dziwnymi zdolnościami i nikt nic o nich nie wie,sztuczne rozwiązywanie spraw, jak by rozwiązywali sprawy w Nowym Jorku.Żadnych ploteczek,wścibskich bab co jest typowe dla takiego miasteczka. No i rozwiązują sprawy, ale tak na prawdę nie pomagają ludziom, puszczają ich w świat z "jakoś to będzie". Po za tym zamiast miasteczko być ich azylem, opuszczają je, więc jaki to azyl ?

brgoss

Skończyłam pierwszy sezon i gdzieś tak od 10 odcinka jest lepiej. Tak że jakby ktoś chciał obejrzeć to niech się nie zraża pierwszym sezonem, bo ciężko przebrnąć przez pierwsze odcinki, potem jest ciekawiej :)

brgoss

Też czuję, że czegoś brakuje. Obejrzałam pierwszy sezon i trzy odcinki następnego, ale jakoś nadal nie jestem przekonana, czy warto kontynuować.

ocenił(a) serial na 7
brgoss

Kolejne są o wiele lepsze. Strasznie wciągają. Historia się rozkręca.

olka160

Dokładnie :) Trzeba po prostu nie zrażać się początkiem, serial na prawdę świetny.

ocenił(a) serial na 10
brgoss

Dokładnie im dalej tym ciekawiej i lepiej...:-)

B0berek

Nie zrażajcie się 1 sezonem, serial robi się później o wiele ciekawszy i człowiek po prostu zaczyna czuć jakąś taką więź z postaciami. Główna bohaterka staje się o wiele bardziej przystępna, miasteczko jakby zaczyna tworzyć jedną spójność i nie ma już takiego dziwnego wyobcowania.

Binula

pamiętam że na początku denerwowało mnie to że nie wiadomo było o co chodzi w tym wszystkim :) jak dla mnie 3 sezon jest najlepszy i chociażby dlatego warto przebrnąć przez te 2 pierwsze :)

thebestfan

Trzeba się przede wszystkim przyzwyczaić do specyficznego sposobu bycia Audrey.