Mam nadzieję, że nowa osobowość Audrey szybko zniknie i przypomni sobie kim jest, bo cały sezon szukania...no jakoś przeżyję, ale narzekać będę:)
No już lepszy 5 niż 13 ;)
A ja ktoś chce Audrey to tu wygląda identycznie jak ona.I Nathan też jest ^^
http://www.filmweb.pl/film/Perfekcyjny+plan-2010-581308
Spoiler!
Po opisach odcinków, myślę, że Audrey zostanie jednak Lexie... w każdym opisie nazywają ją Lexie, więc chyba nici z powrotu Audrey ;/
lol. z ostatnim się zgadzam. nathan jest troszkę wyblakły, takie maślane oczka. a Duke... mhmh:)
Przecież Duke to jakaś tragedia. Beznadziejne aktorstwo, wygląda wieśniaka, nie żartujcie. Nathan może jest trochę wyblakły, ale pasuje do Audrey
A mnie się wydaje, że William zginie :-) Za stary jest na Lexie, ma takie zmarszczone czoło :P
Też myślę ,że zaraz go uśmiercą.Pewnie zaraz po tym jak doprowadzi Lexie do Haven.Po prostu nie będzie już dalej potrzebny.Chyba,że wyjedzie jak Chris Brody ...
Ja jednak wolałabym żeby Duke i Audrey byli razem, albo żeby mieli swój moment:) no ale może jest mu przeznaczona Jennifer:/ Eh. Jakby co to ja chętnie go wezmę xD
SPOILER ALERT - jezeli nie oglądałeś 5 odcinka to nie czytaj!
Końcówka wczorajszego odcinka wskazuje na to, że Audrey wróciła. Pytanie tylko, kiedy Nathan i reszta (z wyjątkiem Duke'a oczywiście) się dowiedzą/ domyślą. ;)
Dodam tylko, że ona raczej sobie nie przypomniała kim jest, tylko wiedziała od samego początku. Skoro wydostała się ze Stodoły i całe towarzystwo zmusiło ją do zabicia Nathana, postanowiła ochronić siebie i Nathana, udając przy tym Lexi.
Już są dokładnie od 17:19 :D
Świetna sprawa s Audrey - świetnie że udawała i na pewno od początku :)
Co za bzdura ;/ Niemożliwe jest udawanie ,że o niczym się nie wie i nikogo nie zna.Na pewno wymsknęło by się jej czyjeś imię ,którego nie powinna znać.Poza tym ma trochę inny charakter...
3 sezon był najlepszym.
Jakbyś wiedział że stawką jest życie ukochanego to byś wszystko udawał poza tym kręciła się głownie przez cały odcinek z Dukiem i Nathanem.
kozak zagranie, dwa pierwsze odcinki sezonu były dla mnie tragedią, jedynym plusem jest ta dziewczyna co słyszała całą akcje w stodole, już miałam spisywać sezon na straty a tu proszę! ale mnie zaskoczyli, pojawia się tylko teraz wiele pytań, co i jak ze stodołą, czy teraz skoro zmienili zasady gry to kłopoty nie znikną.
Super, bardzo podobała mi się końcówka!!! skubana mnie nabrała, a tu wszystko pamięta. wypas!
SPOILER.
Dokładnie! Świetny odcinek. Coś mi zaświtało jak sie spojrzała w pewnym momencie na Nathana i jak powiedział, że wolałby Audrey niż Lexi, zabolało ją to. Gdyby serio była Lexi to by to olała.
Nie moge sie doczekac nastepnego odcinka! No i końcowa scena zabójcza, nasza Audrey wróciła!
No i całe szczęście, że Audrey wróciła... pewnie trochę to potrwa aż Nathan się dowie i będzie przez jakiś czas udawała tą głupią Lexi, ale warto poczekać xD
Powiem tak: wolałabym, żeby Audrey była z Dukem. Poza tym pomyślcie (może scenarzyści też na to wpadną, choć wątpię):
Duke ma szkatułkę "Miłość pokona wszystko", agent Howard mówił Audrey że jej miłość pomaga ludziom z kłopotami i dlatego wsadzają ją do stodoły, żeby ją naładować miłością... Ród Duka - Crocker i Audrey to teoretycznie zwaśnione klany jak w Romeo i Julii... Ale... miłość pokona wszystko! Może to ich miłóść dałaby radę pokonać kłopoty - ona jak wychodzi ze stodoły to kłopoty wracają, on je kończy... Poza tym sądzę, że miłość Duka do Audrey jest dojrzalsza - mimo iż słyszał jak ona mówi że kocha Nathana, mimo iż wie, że straci ją jak ona wejdzie do stodoły, nie stara się jej zatrzymać na siłę tak jak głupi Nathan który strzelił do Howarda - nie ważny swiat, ważny on - egoista - żeby zatrzymał sobie Audrey, choć jej decyzja była inna.
W każdym razie marzę o Audrey i o Duku razem... ale niestety scenarzyści chyba wepchną go w ramiona tej pani z wyłupiastymi ślepami czyli Jenifer...
Pozdro Marta
A mi jakoś Audrey do Duke'a nie pasuje, dla mnie są świetni razem jako przyjaciele. Nową bohaterkę polubiłam i z Dukiem by mogła być ;) Ale nie zdziwiłabym się wcale, gdyby okazało się, że Audrey jednak kocha Duke, a nie Nathana... Zobaczy jak to będzie i czy będą w ogóle dalsze sezony.
ja też bym wolała Duke'a z Audrey, ale niestety nie sądzę, żeby scenarzyści przyzwyczaiwszy(?) widza to tego ,że Audrey+Duke=Wielka Miłość teraz zmienili front. Rzadko kiedy się tak robi. A szkoda.
Ja tam bym wolala Duka z Jennifer;) Na początku irytowała mnie ta dziewczyna, ale jednak polubilam ją ;)
Czy w ogóle wiadomo coś o sezonie 5? Nie chciałabym żeby skończyli nagrywać Haven! To jest jeden z moich ulubionych seriali (sorry za off top)