Doniesienia o nowym 3 sezonie. ;)
- Pierwszy odcinek kolejnego sezonu będzie rozwiązywał różne historie związane z finałem, ale wpływ tych zdarzeń będzie nadal wpływać na postacie.
- Zgodnie z doniesieniami Michelle Borth (Catherine) w następnym sezonie będzie w głównej obsadzie serialu. Ja tam się cieszę, ale mam nadzieję, ze nie kosztem Kono...
- Fani mogą być bardzo zaskoczeni jak zobaczą co się dzieje z Wo Fatem następnym sezonie.
- Bardzo prawdopodobne, że w 3 sezonie powróci Ed Asner.
Dzięki za informacje. : ) Zapowiada się naprawdę ekscytujący sezon. Już nie mogę się doczekać. : ) Jeżeli chodzi o Michelle Borth, którą naprawdę polubiłam, to również mam nadzieję, że nie dołączy do Five 0 właśnie kosztem Kono, wolałabym by dziewczyny pracowały razem, niż żeby Catherine miała ją zastąpić. Ponoć relacja pomiędzy Steve'em a Catherine w 3 sezonie trochę się zmieni, ma to związek z tym że będą teraz ze sobą spędzać więcej czasu, może mały kryzys, kłopoty?, w każdym razie wszystko wyjaśni się w trzecim sezonie. pozdrawiam
a jest już nakręcony? oby szybko, bo martwię sie o Kono i szalenie jestem ciekaw co z Shellbournem ;)
Na Universal zaczną pewnie puszczać odcinki jakoś po 12 lub 13 wyemitowanym odcinku w USA a może trochę wcześniej.
Ja jestem ciekawa rozmowy Steve'a z mamą, przynajmniej wiem już jak będzie wyglądać i kto ją zagra. No i oczywiście bardzo się denerwuje o Kono i o China, i w ogóle jak poradzi sobie Danno, z problemem rodzinnym, przy okazji też pomagając przyjaciołom
Dzisiaj rano czasu Hawajskiego za jakieś 5-6 godzin rozpoczynają się zdjęcia do nowego odcinka 3x01 o tytule "Dzień Matki". : )
http://www.honolulupulse.com/slider/stars-shine-at-hawaii-five-0-blessing zaczynają :)
To był piękny blessing oglądałam na Hawaii news now. Co roku wciągu trzech lat każdy blessing był wyjątkowy, przebieg trochę się różnił i zawsze zmieniali miejsce, ale ceremonia jak zawsze piękna, i prawdziwa. : )
i tu http://www.50undercover.com/2012/07/09/more-photos-from-hawaii-five-0-blessing-c eremony/