Ten serial jest genialny! Jestem po trzecim odcinku tego sezonu, i jak na razie mieliśmy 3 kapitalne epizody. ;)
Wydarzenia na oceanie. WOW. Steve&Danny, czyli wciąż kłócący, ale w tym odcinku jeszcze bardziej. Jest to taki typowy odcinek Danno&Steve. Mamy napad, rekina, potem aresztowanie. Wszystko, nie można się nudzić. :) I potem poznaliśmy, dlaczego Danny nienawidzi oceanu. Kono, i walka z podejrzanym, ma dziewczyna kopa. :D Rozmowa Chin&Kono, tak jak było w pierwszym sezonie, w drugim mi tego trochę brakowało.. Trochę za ostro krytykuje Adama, ale czemu to się dziwić, troszczy się o kuzynkę. No i potem cała ekipa H5-0 razem. No i Kamekona, lubię tę postać. :) Catherine na plus. Super odcinek, czekam an kolejny!
I oglądalność idzie w górę , co bardzo mnie cieszy. :)
Odciek a dokładnie jego pierwsza część to po prostu coś świetnego. Chodzi mi tutaj o interakcje między Stevem i Danno. Jak dla mnie to ten cały odcinek mógł by być na morzu z nimi dwoma. Druga część odcinka niestety nudna i przewidywalna. Dosłownie jak by sie chciało rzec, że twórcy za bardzo rozwinęli pierwszą część i na drugą już nie starczyło miejsca.
zapraszam na http://scianadziwnychmysli.blogspot.com/