PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=568529}

Hawaii 5.0

Hawaii Five-0
2010 - 2020
7,6 7,2 tys. ocen
7,6 10 1 7159
Hawaii 5.0
powrót do forum serialu Hawaii 5.0

poza fajerwerkami trudno mi znaleźć jakieś pozytywne strony. serial ujdzie ale przy jesiennym wysypie serialowym można znaleźć coś lepszego.

sandmaster3

Pełna zgoda - dużo hałasu i zero treści. Było już z tysiąc razy, wyszła odgrzewana papka. Ładne obrazki można sobie zobaczyć na zdjęciach albo filmach przyrodniczych i zapewniam, że będzie ciekawiej.

piotr100

Słaby jest bardzo. Główne role słabe, koreańczyk z Losta ledwie po ang mówi i w kilku scenach pokazał, że niby się na czymś znam. Ta cała specjalna jednostka, która miała powstać, śmiech na sali :) No jedynie główny bohater z moonlighta coś tam próbuje grać, ale... :)

Logan_Cole

Rajca, sam pilot mnie zniechęcił za dużo akcji, treść merytoryczna dość kulawa jak dla mnie.Prócz muzyki i wspaniałych widoków nie widzę nic nowego w tym serialu, ale oglądałem tylko 2 odcinki więc powstrzymam się od oceny...

ocenił(a) serial na 9
Logan_Cole

Słabo po angielsku to chyba Ty mówisz i słyszysz. Daniel Dae Kim jest Amerykaninem, tylko urodził się w Korei i nie zna koreańskiego, za to normalnie mówi po angielsku...
Widoki i muzyka super, a te ich "sprawy" to tak samo naciągane jak w wielu innych podobnych serialach. Czysta rozrywka, nie należy się wgłębiać, tylko się rozluźnić i na przykład wsłuchać się w rozmowy między McGarettem a Danno - wymiatają :)

ocenił(a) serial na 8
Irulana

"Daniel Dae Kim jest Amerykaninem, tylko urodził się w Korei i nie zna koreańskiego, za to normalnie mówi po angielsku..."
dokładnie koleżanka z planu dawała mu lekcje na planie Lost .

Jak się nie ma do czego przyczepić to się czepia wymyślonych pierdoł ... serial to żadne arcydzieło , widoczki są ładne :) typowy serial kryminalny nie mniej naiwny i naciągany od podobnych w tym gatunku

Bene

Ewidentnie serial ma nieść widzom tylko i wyłącznie rozrywkę, człowiek ma go oglądać i się dobrze bawić i to wychodzi bezbłędnie.
Krajobrazy są niesamowite, ale na Hawajach ciężko o inne. Śledztwa nie są zbyt ambitne ale wciągają i zapewniają rozrywkę. Ja się dobrze bawię oglądając ten serial. Polecam bo naprawdę warto. I choć sama postać lostowego Jin'a może do gustu nie przypaść...to warto chociaż dla "Sharon" Grave Park ten serial obejrzeć. Ci co Battlestar Galactica oglądali wiedzą o czym mówię.

indyjones

Jeśli dla kogokolwiek miałbym ten serial obejrzeć to tylko dla Sharon :P

ocenił(a) serial na 8
bartolomeoxXx

Może rzeczywiście to nie jest najbardziej porywający serial na świecie, ale krajobrazy przepiękne, rozmowy pomiędzy Danno i McGarrettem dodają humoru, a i pozostałe postaci rozwijają się trochę w dalszych odcinkach (chociaż na pocz. też zdawali mi się trochę bezbarwni) i imho można je polubić.

ocenił(a) serial na 7
piotr100

Miałam podobne przemyślenia po obejrzeniu kilku pierwszych odc i szczerze mówiąc chciałam to rzucić, ale...im dalej w las tym więcej grzybów. Serial sie rozkręca, postaci nabierają wyrazu i pojawia się wątek główny, co - IMO - jest najmocniejszą stroną produkcji. Tak od 10 odc wszystko mocno przyspiesza i robi się naprawdę ciekawie - a duet Steve McGarett - "Danno" Williams mnie rozbraja ;)

Jak dla mnie - daję 6/10 za pierwsze odc, a później i 10/10 się zdarza :)

ocenił(a) serial na 7
valiana

Pewnie odc 15 też dostałby 10/10 - gdyby udało się go obejrzeć z pl napisami. Szkoda , że takowych nigdzie nie uwidzi... A tu już 17 niedługo ;)

valiana

Pamietacie serial "Gliniarz i Prokurator", oni tez jeden sezon na Hawajach urzedowali i jesli sie nie myle w tym samym budynku co teraz Hawaii 5.0 . Dla mnie to typow serial rozrywkowy, przypominajcy seriale z lat 90 - tych. Duzo maja tych przestepcow na Hawajach,co nie? Prawie w kazdym odcinku scigaja jakiegos "mafioza".

ocenił(a) serial na 9
valiana

napisy do 16 sa a do 15 ni jak nie widać:( może ktoś poratuje i cosik ma;D?

MastaBlasta

ja wlasnie ogladam 16

ocenił(a) serial na 7
MastaBlasta

Jeśli ktoś cosik ma - niech się dobrodusznie podzieli wiedzą na ten temat... ;))

valiana

Ale napisy w 16 odc to masakra, na caly ekran, jeszcze czekam na odcinek 15 i 17, a tak w ogole serial ogladam tylko ze wzgledu na alexa, oh, zeby tak kiedys przyjechal do Europy hehehe.....chcialam zapytac jeszcze, co myslicie o jego dziewcznie?