PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=568529}

Hawaii 5.0

Hawaii Five-0
2010 - 2020
7,6 7,2 tys. ocen
7,6 10 1 7154
Hawaii 5.0
powrót do forum serialu Hawaii 5.0

10odcinek - jakie wrażenia ? Dla mnie coś niesamowitego ! Chyba najlepszy odcinek w
historii tego serialu.Mnóstwo akcji z napięciem , zabicie Jenny , i na koniec ten niesamowity
humor ;)

Jarek7

Kapitalny odcinek!! Jeden z najlepszych w historii serialu. I wielka niespodzianka, czyli zabicie Jenny. Tak myślałem, że zginie, ale myślałem, że np. w ostatnim odcinku tego sezonu. Bardzo emocjonalny odcinek. Przyjaciele lecą na pomoc Stevowi. No i Wo Fat chyba nie wie co to Shelbourne.. Robi się ciekawie.

Fajny filmik z 10 odcinka:

http://www.youtube.com/watch?v=F6YnpXPcIlQ

smolek00

a co to w ogole jest to SHelbourne ? :P Nikt nie wie ...

ocenił(a) serial na 7
nunax4

Shelburne to czyjeś imię, imię osoby której/ którego Wo Fat się obawia, a o której prawdopodobnie będzie mowa i wyjaśnienie w 14 odcinku. W odcinku 11 Pahele została ta kwestia poruszona. :)

ocenił(a) serial na 6
Jarek7

Za bardzo bajkowy pod względem realizmu odcinek. Niech nie wychodzą poza Hawaje.

1923

a tak w ogole juz 2 dni temu wyszedl nastepny odcinek i posiada juz ktos napisy do niego ?

Jarek7

Pewnie będą w niedzielę. Niestety..

ocenił(a) serial na 7
Jarek7

Odcinek 10 był niesamowity, chociaż pod względem krajobrazu wyglądał trochę inaczej niż zwykle ale to w końcu miała być Korea Północna. Uważam, że był to jeden z najlepszych odcinków w sezonie 2 odcinek 10 uwielbiam za:
Akcje, momenty zaskoczenia ( nawet jeśli śmierć Jenny była do przewidzenia, to i tak nie było pewności jak to się potoczy, i jaki będzie tego finał), piękne sceny McDanno, przed wylotem Steve'a do Korei, i podczas misji ratunkowej, kiedy Danny znalazł Steve'a. sceny Wo Fat - Mcgarrett, ten Wo Fat to naprawdę lubi kopać i bić, poświęcenie drużyny by ratować przyjaciela, odcinek dotyczący poważnej sprawy ale nadal z humorem, choćby scena w helikopterze, czy kurczaki. :)
No i oczywiście przepiękna końcówka, chyba najlepsza z 2 sezonu , po prostu Ohana. I jak tu nie kochać H50, A Lori coraz bardziej lubię.