PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=568529}

Hawaii 5.0

Hawaii Five-0
2010 - 2020
7,6 7,2 tys. ocen
7,6 10 1 7159
Hawaii 5.0
powrót do forum serialu Hawaii 5.0

Nie mogę przekonać się do nowej członkini zespołu - Lori. No nie mogę. Ilekroć na nią patrzę, to wolałabym, żeby zamiast niej na ekranie był ktoś inny. I ona ma być związana z Stevem? Nie zgadzam się!! Może się rozkręci i mam taką nadzieję, bo strasznie polubiłam stary team. Bardzo intryguje mnie Kono i jej przestępcze powiązania ;) I czy Chin zorientuje się co jest grane? To jak przyszedł ja przeprosić... Po prostu się w nim zakochałam.;) Mam również nadzieję, że relacje Danny-Steve nie ucierpią na pojawieniu się blondyny.
Co do odcinka był całkiem niezły. Z niecierpliwością oczekuję kolejnego pojawienia się Wo Fat'a i Sang Mina... ;) Moje ulubione postacie poboczne ;)

W jaki dzień tygodnia jest nowy odcinek serialu? I na jakiej stronie najszybciej jest wstawiany?

ocenił(a) serial na 7
aneant89

Na amerykańskiej stacji CBS leci w każdy poniedziałek o 10 wieczorem a wstawiany jest, przynajmniej ja tam szybko znajduje nowy odcinek H50 na seans online.
Uważam, że 5 odcinek był naprawdę dobry a końcówka wymiata, Szef taki jak Steve to istny skarb, Kono namieszała ale nareszcie wszyscy są razem, co do Lori kiedy się pojawiła nie za bardzo ją polubiłam ale teraz powoli przekonuje się do niej w sumie to nie jest zła, przynajmniej na razie nie przeszkadza w relacji Steve - Danno co bardzo mnie cieszy, i oby tak dalej, po za tym mamy znowu Carargument trzeci raz w tym sezonie i sprzeczki wyjątkowo ostre w tym odcinku, aha i ciekawą rozmowę China z Lori dla mnie na 7,5 ale i tak dam 8 teraz szykuje się niezły odcinek 6 już nie mogę się doczekać. pozdrawiam : )