PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=568529}

Hawaii 5.0

Hawaii Five-0
2010 - 2020
7,6 7,2 tys. ocen
7,6 10 1 7159
Hawaii 5.0
powrót do forum serialu Hawaii 5.0

Witam,

Co sądzicie o odcinku 21 ?
Dla mnie to było totalne zaskoczenie ale pozytywne, nie było nawet tak źle. Dziś pojawia się
odcinek 22 i z niecierpliwością oczekuję co się wydarzy z Wo Fatem.

ocenił(a) serial na 8
Xemidra

O odcinku 21
Odcinek jak zawsze był ciekawy ale ten był bardzo bardzo ciekawy i dużo było o przeszłości Steve'a.
O odcinku 22
Oglądałam odcinek i tak jak wcześniej powiedziałam był ciekawy. Powrócił Wo Fat i były pościgi, strzelaniny aż taka adrenalina przeszła *w*. ten odcinek trzeba zobaczeć! :D

ocenił(a) serial na 5
Xemidra

Moim zdaniem klapa na całej linii. Odcinek zrobiono na sztywno, bez emocji, a główną rolę grała ta prowadząca. Największa porażka to sposób, w jaki przedstawili "upadek" Wo Fata. Po tylu odcinkach przebiegłej walki, pokazanie go w taki sposób jest dla mnie nie do przyjęcia. Nie jestem już zagorzałym fanem serialu.

ocenił(a) serial na 9
empiryk_pl

A jak dla mnie wątek z Wo Fat'em był stratą czasu i tyle, mam nadzieję, że w końcu umrze.

ocenił(a) serial na 6
adamwis25

Jeszcze nie oglądałem, ale nie mówcie mi nawet, że przeżył...

ocenił(a) serial na 10
Xemidra

Muszę przyznać, że odcinek mi się kompletnie nie podobał. Był sztywny tak jak wspomniał ktoś wcześniej.

ocenił(a) serial na 6
psychodelicf1

Ma ktoś może spis piosenek z tego docinka ?
Wyjątkowo przypadły mi do gustu.

ocenił(a) serial na 9
empiryk_pl

Potwierdzam - masakra jak się zaczął to już wiedziałam że to będzie najgorszy w tym sezonie. I jeszcze ta prowadząca grrr. Wątek dość ciekawy no ale całkowicie zepsuty :/