PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=568529}

Hawaii 5.0

Hawaii Five-0
2010 - 2020
7,6 7,2 tys. ocen
7,6 10 1 7159
Hawaii 5.0
powrót do forum serialu Hawaii 5.0

Jestem dlaeko w tyle w oglądaniu 2 sezonu, dopiero zaczęłam i jestem na 1 odcinku dlatego mam małą prośbę otóż chodzi mi o końcówkę 1 odcinka i czy ta babeczka (nie pamiętam jej imienia) co "pomagała" MacGarretowi okaże się zdrajczynią ponieważ siedziała za kierownicą samochodu Wo Fata gdy on zamordował Victora Hesa?????

ocenił(a) serial na 7
Marisela81

Niestety tak, dokładnie Jenna Kaye anlityk z CIA, pomaga Wo Fat'owi i chce zrobić wszystko by Wo Fat dorwał McGarretta dlatego też dołączyła do Five 0. Właściwie Wo Fat potrzebował kogoś kto mógłby być blisko zespołu i Mcgarretta. Wszystko powinno się wyjaśnić w odcinku 10, 2 sezonu. odcinek będzie wyemitowany 21 listopada w USA pozdrawiam :)

szpilkaDC

Wielkie dzięki "szpilkaDC" ;) Dopiero zaczęłam nadrabiać zaległości w rekordowym tempie i został mi jeszcze 8 odcinek do nadrobienia. Jenna od początku mi się jakaś dziwna wydawała i tak nie za bardzo jej ufałam ale w pracy sprawdzała się znakomicie także w sumie nie miałam zastrzeżeń...............choć była momentami taka dziwna, nieobecna, tajemnicza.
Teraz akurat odeszła i niby to ma związek z jej narzeczonym ale coś mi się zdaje, że to wszystko wymyśliła aby się wkupić do zespołu i być blisko MacGarreta żeby go zniszczyć. Nie rozumiem tylko czemu to zrobiła?????.................co ma do MacGarreta, że zdecydowała się na coś takiego.........

ocenił(a) serial na 7
Marisela81

Fajnie, 8 odcinków to naprawdę nie wiele ci jeszcze zostało, zresztą myślę, że serial ogląda się przyjemnie, Ja kilka miesięcy temu zaczęłam oglądać i też szybko przebrnęłam przez 1 sezon, może dlatego że tak bardzo chciałam zobaczyć kolejny odcinek i tak bardzo pokochałam ten serial, więc średnio na dzień oglądałam 3 a czasem cztery odcinki, a zaczęłam jakoś oglądać kiedy w USA był wyemitowany odcinek 1x22. Teraz już jestem na bieżąco więc oglądam odcinek a potem promo i tak co poniedziałek.
Co do Jenny to w 10 odcinku będzie o tym mowa, Jenna ściągnie Steve'a aż do Korei Płn pod pretekstem, że musi zapłacić okup czy coś?, by wyrwać swojego narzeczonego z rąk rebeliantów, no i oczywiście pojedzie tam z nią McGarrett, niestety to okaże się pułapką, no i pewnie też tam będzie Wo Fat. Właściwie to również nie mam pojęcia dlaczego Jenna to robi i co z tego będzie miała, lub ma, ale pewnie wszystko zostanie wyjaśnione w odcinku 10 i wtedy dokładnie się dowiemy jaki jest powód że agentka wręcz ryzykuje swoje życie, by pomóc takiemu przestępcy jakim jest Wo Fat. Trzeba przyznać że do końca dobrze się maskowała aż do ostatnich minut pierwszego odcinka 2 sezonu, pomimo że coś mogliśmy podejrzewać to ona i tak sprawiała wrażenie miłej iwtedy nawet ja polubiłam no cóż zobaczymy jaki będzie tego finał. pozdrawiam :)