jak myslicie,czy Stev i Lori mają się ku sobie?czy coś wiecie na ten temat?
Może trochę, przynajmniej w niektórych odcinkach jak 2x06,2x07 zwłaszcza 2x10 i teraz 2x15 trochę nam to sygnalizują, ale nie wiem czy coś z tego będzie, ja osobiście mam mieszane uczucia, co do pary Steve - Lori, ale tak naprawdę nie wiem jak to dalej z Lori będzie, bo za niedługo Lori prawdopodobnie odejdzie z zespołu, właściwie to wszystko wyjaśni się w odcinku 2x16 I Helu Pu za tydzień 13. ;)
Ciekawi mnie,czy Stev z kimś będzie w końcu w związku,no i oczywiście która będzie tą wielką szczęściarą:):)
Tak w 16 odcinku będziemy widzieć Steve'a z Cathrine,która pojawiała się w H50 w sezonie pierwszym i raz w drugim, według mnie Cath i Steve pasują do siebie idealnie i co najważniejsze jest pomiędzy nimi chemia. : ) Mam nadzieję, że twórcy mają dla nich jeszcze jakąś fajną historię. :)
ja taż bym wolała żeby Steve był z Cathrine. jakoś ona lepiej mi pasuje do niego niż Lori (jakoś nie przpadła mi do gustu) ale cóż pożyjemy zobaczymy co twórcy wymyślą...
Nie no SO2E15 mimo że nie było w ogole poruszana sprawa Stev'a odcinek byl mocny i to bardzo :) Widać ze reżyserowie zwlkekają z odkryciem calej sprawy Shelbourna oraz WoFata i moze wyjdzie 3 seria ;) OBY !!
A ja mam pytanie odnośnie tego o czym jest ten serial (opisu brak). Bo coś kojarzę że zanim pojawił się serial Magnum P.I. (genialny serial moim zdaniem) to właśnie po takim serialu jak Hawaii 5.0. A ta wersja która teraz leci to remake tamtego serialu o tym samym tytule z lat siedemdziesiątych (tak mi się skojarzyło).
Tak, to prawda Hawaii Five 0 też jest Remake'em serialu z 1968 o takim samym tytule tylko z tą różnicą, że zamiast zero było o. Nowe Hawaii five 0 opowiada o jednostce specjalnej, która zwalcza przestępczość na hawajach.
Hawaii Five 0 ma pełną swobodę działania a jedyną osobą przed którą odpowiadają jest gubernator.
historia jest o tyle ciekawa, że nie dotyczy jedynie pracy samych policjantów, ale opowiada o ich życiu z naciskiem na trudne życie szefa H50 Komandora Steve'a Mcgarretta, który zresztą związku ze śledztwem związanym z jego ojcem, przybywa na hawaje po tym jak jego ojciec policjant zostaje brutalnie zamordowany.
Na Hawajach poznaje Detektywa z New Jersey Danny'ego Williams'a, który prowadzi to śledztwo. Szybko jednak się okazuje, że to właśnie Mcgarrett zostaje szefem, i tworzy niesamowity team. Ogólnie w serialu nie brakuje akcji, śmiechu, dramatu i prawdziwej przyjaźni oraz niesamowitych widoków i klimatycznej muzyki. :) mam nadzieję, że jakoś pomogłam.
Dzięki za objaśnienie o czym jest serial Hawaii 5.0.
Czy w Polsce był emitowany oryginalny Hawaii 5.o? Bo pamiętam że emitowane były takie seriale m.in jak Magnum P.I., Nieustraszony, Airwolf, T.J. Hooker czy też Drużyna "A" a tego serialu nie jestem sobie w stanie przypomnieć.
[SPOILER] Ja to się cieszę, że opuściła serial. ;) Palma pierwszeństwa dla kobiecej postaci w serialu należy się Kono. Jest od samego początku. A jakby nam zrobili romansidło, to musiałaby pałeczkę oddać. A tego bym nie chciała. :D
Tak to prawda :) Kono jest numerem jeden w H50 jeśli chodzi o postać kobiecą i mam nadzieję że nigdy to się nie zmieni.
Zgadzam sie w 100% jesli chodzi o Kono. Lori - strasznie denerwujaca postac i taka jakas " zimna". Ciesze sie, ze jej juz nie ma.
Mam pytanie czy odcinek SO2E21 nalezy do ciekawych czy raczej pominac ten odcinek bo jak kojarze wystepuja tam aktorzy z NCIS chyba i polowa odcinka jest na hawajach i polowa w las angeles i nie wiem czy warto poswiecic te niecale 2 godzinki ?
Ja ogladam kazdy odcinek, w koncu ogladam caly serial, wiec bezsensu jest pomijanie jakiegos odcinka, tym bardziej, ze to juz koncowka sezonu.
Nie, nie. Cały odcinek jest na Hawajach w Hawaii Five 0, a kontynuowanie wątku jest w NCIS LA, w totalnie oddzielnym odcinku.
wracając do głównego pytania, to może jestem jedyna która tak sądzi, ale ja bym chciała aby Steve był z Kono ;) Nie wiem dlaczego ale jakoś tak mi do siebie pasują. Na pewno nie chciałabym aby był z Lori, ale to i tak już nie wyjdzie ;)