help gdzie znajdę napisy do 16 odcinka???? napi jeszcze nie znajduje....
a tak poza tematem czy ktoś zauważył może jak bardzo Alex zmienił się ostatnio???? chodzi mi o wygląd zrobił się strasznie wychudzony na twarzy (zauważyłam to jakoś w połowie drugiego sezonu) nie wiem, może mi się wydaje ale oglądałam dziś Moonlight (tu wyglądał wspaniale ;-D) i cóż jest różnica...tak wiem od Moonlight minęło już trochę czasu i Alex trochę się postarzał :-) ale mam nadzieję że nie wpadł w manię przesadnego dbania o wygląd jak to często bywa z gwiazdami hollywoodu...
na razie napisy są jedynie na chomikuj, ale też w nie najlepszej wersji. :( A jeśli chodzi o Alex'a tak też to ostatnio zauważyłam nawet analizowałam po odcinkach od kiedy on tak zaczął źle wyglądać i wydaje mi się że jakoś od 11 odcinka drugiego sezonu, wygląda niezbyt korzystnie a już w odcinku 14, 15, i wreszcie 16 jest po prostu przeraźliwie chudy, momentami to normalnie skóra i kości, poza tym wygląda na trochę zmęczonego. Ponoć jest zdrowy przynajmniej tak twierdzi producent, ale mam nadzieję, że nie przesadził z treningami, i nie zapomniał jeść tyle ile naprawdę potrzebuje jego organizm, zwłaszcza, że pod koniec pierwszego sezonu wyglądał o niebo lepiej a nie sądzę, że pracy na planie było mniej lub że wtedy kosztowało go to mniej wysiłku. Niestety obawiam się, że w nowym 17 odcinku a potem 18 nie będzie lepiej wyglądać, a to coraz bardziej mnie martwi. mam nadzieję, że wie co robi, bo jeśli będzie wyglądał gorzej to nawet urok będzie inny :( pozdrawiam
No widze że nie tylko ja to zauważyłam....może faktycznie jest troche zmęczony wiadomo treningi,praca na planie planie po 10-12 godzin już drugi sezon,promocja serialu (masz racje co do 16 odcinka kiedy "przeglądałam" go sobie to momentami naprawde sie przeraziłam) biedny Alex ,zobaczmy jak będzie dalej mam nadzieję że to tylko zmęczenie a nie jakaś choroba czy obsesja wyglądu...:-\ uwielbiać go będę bez względu tego jak wygląda ale naprawde martwie się...:-(
Odcinek 16 bardzo ciekawy ale tak sie zastanawiam o czym teraz opowiada serial ?Co z sprawa Shelbourne ?zostala ona rozwiazana ? co z Wo Fatem ? dlaczego nie został ukarany za swoje przestepstwa ? Teraz odeszla Lori i Stev pewnie teraz zwiazę ale co dalej ?Jak dobrze pamietam to od 13 odcinka serial opowiada o problemach ludzi ale nie ma nic z tematu głownego czyli odnajdywanie prawdy w sprawie smierci przez Steva.
Pozdrawiam.
sorry za pare błędow ale pisałem na szybko ;P i w tekscie miało być ,,Teraz odeszla Lori i Stev pewnie teraz zwiazę SIĘ ale co dalej ?''
Ja własnie uważam, że ostatnie dwa odcinki były wreszcie ciekawe. Jednak wątek Shelbpurne'a trochę mnie znudził (albo jest prowadzony nieciekawie, albo ostatnio było go za dużo). Cieszę się, że wreszcie był normalny wątek, jakieś sprawy prywatne (np. zemsta na Danny'm przez dawnego kolegę), zagadka kryminalna do rozwiązania a nie bieganie po koreańskiej dżungli za Wo Fatem ;)
jest już po 17 odc, i faktycznie Alex ma strasznie zapadnięte policzki, zwłaszcza widoczne jak się uśmiecha. jednak nadal jest słodki :D
Na napisy musi pewnie jeszcze poczekać co najmniej do niedzieli lub poniedziałku. A co do Alex'a to niestety nadal wygląda chudo, i trochę niekorzystnie, zwłaszcza na twarzy, ale jak to Alex wciąż jest uroczy.
Obawiam się, że tak już będzie do maja, ale mam nadzieję że w wakacje odpocznie trochę, i przytyje o tak w jego przypadku to było by dobre : ) bo jego wygląd naprawdę coraz bardziej zaczyna mnie martwić. :(
oj ten odcinek z tym gościem co porwał córkę Dann'ego był niezły. w ogóle to mogliby pokazać trochę więcej życia prywatnego reszty ekipy zwłaszcza Kono może mi się wydaje ale o niej jest jakoś mało odcinków (tak wiem był na początku drugiego sezonu z nią wątek ale później jakoś ją zaniedbali)
co do Alexa to już nie wiem może chory jest i to ukrywa(mam tylko nadzieję że to nie prochy czy picie :-/)a ta jego nowa laska (spotyka się z Malią Jones-moim skromnym zdaniem jest brzydka wolałam Holly Valance :-P) mogłaby mu zwrócić uwage że trochę nie zdrowo wygląda. no chyba że to wszystko jej wina wtedy pojadę na Hawaje i skopie jej dupę ;-P
To prawda odcinek 15 z Dannym był naprawdę mocny i trzymał w napięciu jest moim jednym z ulubionych.
Uważam, że Malia jest dla niego w sam raz, myślę że on nie potrzebuje jakiejś tam celebrytki, piosenkarki w ogóle osoby aż tak publicznej, uważam,że choćby ze względu na to iż Alex ceni sobie prywatność Malia jest dla niego idealna, zresztą wyglądają razem na szczęśliwą parę, poza tym Hawaje to jej dom, a związku z tym że Alex zamieszkał na stałe na Hawajach, to żadna odległość ich niedzieli, i mogą razem wiele planować bez zastanawiania się choćby nad tym gdzie będziemy teraz mieszkać. Zresztą myślę, że Malia jest ładną dziewczyną, może nie najpiękniejszą, ale naprawdę ma coś w sobie, myślę,że jest po prostu zwyczajną dziewczyną, która jest niezwykła w oczach Alex'a : ) wolvi24 odnośnie większego zainteresowania Mali wyglądem Alex'a masz rację, trudno się z tym nie zgodzić jeżeli go kocha to powinna trochę zmobilizować go do dbania o siebie, na tym również polega miłość żeby się o siebie troszczyć, chyba,że przyczyna jego niezbyt zdrowego wyglądu jest inna(mam nadzieję,że nie), to wtedy wybaczamy.
A tak nawiasem mówiąc 17 odcinek zaliczam do moich ulubionych w sezonie drugim, pokochałam ten odcinek, ponieważ pokazał coś ważnego po prostu Ohana - rodzinę, Fantastic Four bez Lori,którą polubiłam tylko trochę, ale mimo wszystko uważam, że to ona jakoś była przeszkodą do powrotu stylu z pierwszego sezonu. po prostu coś było nie tak, pomijając ile w sumie dobrej pracy wykonała. pozdrawiam :)
Wiesz ja Maile oceniałam tylko po wyglądzie i coż Holly podobała mi się bardziej nic nie poradze...jeśli Alex jest przy niej szczęśliwy to dobrze życze im wszystkiego najlepszego.tylko ciekawa jestem co z nimi będzi jak produkcja serialu się skończy i Alex zacznie dostawać więcej popzycij i bęzie musiał wrócić do LA (swoją drogą coś mało Alexa w kinie szkoda :-() pożyjemy zobaczymy...
17 odc jeszcze nie widziałam ale cieszę się że Lori już nie ma jakoś od począdku nie przypadła mi do gustu...;-P
sorry za wszystkie błędy i nie dopatrzenia piszę posta z nowego telefonu którego jeszcze dobrze nieopanowałam :-D
Ja również mam nadzieję, że po zakończeniu Hawaii Five 0 , Alex będzie dostawał jakieś propozycje, może w kolejnym serialu, a może nawet w filmie. Ale co do powrotu do LA z tego co niedawno czytałam to Alex stwierdził, że bez względu na to jak potoczą się losy serialu, i czy nadal będzie w nim grał, to on i tak mam zamiar zostać na Hawajach. Zresztą z tego co mówił kiedyś, w LA nie czuł się najlepiej. : ) wiadomo, że różnie może być, że często trzeba się poświecić jeśli praca jest w innym miejscu, i to tam gdzie właśnie jest praca najczęściej się mieszka, ale czas pokaże ja mam nadzieję, że Hawaii Five 0 będzie nas cieszyć jeszcze przez jakiś czas. : ) jak dla mnie mogłoby to trwać wiecznie. : ) pozdrawiam
wiecznie???a jak sobie wyobrażasz Alexa w serialu za powiedzmy 40 lat co????taki dziadek biegający z bronią i powalający bandytów ciosami kung-fu???? ha ha ha ;-P nie, wiecznie to za długo ale mam nadzieję że jeszcze przez jakiś czas ;-D ja natomiast wolałabym żeby pojawiał się częściej w kinie a jeszcze lepiej żeby wrócił do Australii i tam je kręcił (moje ulubione filmy Alexa to Oyster Farmer i Feed a i w Man-Thing też fajnie zagrał) na razie serial go trzyma na Hawajach (tam chce zostać hmm..chyba pojadę szukać pracy na Hawajach ;-D) i pewnie przez to nie ma czasu na nic innego ale potem zobaczymy co z tym Alexandrem będzie :-) z niecierpliwością czekam na jakiś film kinowy...
Dokładnie zobaczymy : )mam nadzieję, że propozycji nie będzie brakowało.
piosenka o którą pytasz to JBM – Only Now, ale tę piosenkę trudno znaleźć, ponieważ płyta na której znajduje się ta piosenka pojawi się dopiero na wiosnę tego roku. pozdrawiam : ) Hym... praca na Hawajach to jest myśl : )
Nie wiem jak udało Ci się odnaleźć autora tej piosenki :P Nawet znając tytuł, nie mogę jej nigdzie znaleźć, ale może Ty wiesz, gdzie można by jej wysłuchać w całości?
Obawiam się, że ta piosenka na razie jest niedostępna, niestety ja również nie mogę je odnaleźć tak aby wysłuchać jej w całości. Musimy czekać do wiosny pewnie wtedy będzie dostępna. Jeśli chodzi o odnalezienie autora tej piosenki,
po odcinku dobrze jest wpisać hasło wyszukiwarkę np. Hawaii Five 0 music from episode i podać jakiś odcinek , albo strony dotyczące H50 mają dostępną listę utworów z poszczególnych odcinków, poza tym wielu ludzi na stronach zadaje pytania odnośnie piosenek z odcinków i właściwie tak można uzyskać odpowiedź. pozdrawiam : )
Próbowałam tak, ale nic nie znalazłam :P Może za krótko szukałam ;) Tak czy inaczej powinni podawać takie informacje na stronie CBS - tak byłby najlepiej. Dzięki za info w każdym razie :)
Hej,macie napisy do 18 odcinka??
Co to nutki rowniez szukałem na wielu stronach i niesty nic nie ma.
no to pozostaje czekać i sprawdzać co jakiś czas czy piosenka już się pojawiła, a kto pierwszy znajdzie ten niech da znać na forum...:-D
Niestety napisów do 18 odcinka jeszcze nie ma, ale pewnie będą pod koniec tygodnia, pozdrawiam. : )
http://www.filmweb.pl/serial/Hawaii+5.0-2010-568529/discussion/Przerwa+w+Hawaii+ 5.0,1863317
http://www.filmweb.pl/news/Gwiazda+%22Hawaii+Five-O%22+bierze+wolne+na+rehabilit acj%C4%99-82942
do poczytania na hataku wstawiłabym linka ale"treść jest niezgodna z regulaminem serwisu" więc kto chce niech sam szuka...:-)
kto zna włoski i może to przetłumaczyć?????
http://thealexlovers.wordpress.com/2012/03/07/h50-senza-alex-oloughlin/
wolvi24 dobrze tłumaczy na translatorze google, artykuł mówi o odwyku przez, który musi przejść Alex z powodu uzależnienia od leków przeciwbólowych, po kontuzji barku, z tego powodu zabraknie go w jednym odcinku prawdopodobnie w 20. :(
Próbowałam wielu translatorów z których wychodziły różne śmieszne rzeczy a jakoś nie pomyślałam o translatorze google ;-D dzięki!! O ile wiem jego nieobecność będzie trwała tylko jeden odcinek właśnie w 20 a potem zależy od tego jak Alex będzie się czuł...ten sezon ma mieć 23 odcinki więc jeden odcinek bez Alexa jakoś przetrwamy...
Trochę będzie dziwnie oglądać H50 bez lidera Steve'a ale najważniejsze jest teraz by Alex w pełni wyzdrowiał, choć pewnie powrót do formy zajmie mu jeszcze trochę czasu, ale jeśli wszystko idzie z planem odnośnie jego leczenia to jestem dobrej myśli. : ) nawet jeśli będzie nieobecny trochę dłużej.
he he będzie dziwnie ale pewnie teraz Danno "przejmie władze" więc może być zabawnie i masz racje najważniejsze żeby Alex wyzdrowiał nawet jeśli oznacza to jego nieobecność do końca drugiego sezonu...
Mam JBM "only now" jak ktoś chce to pisać na maila (top33@interia.eu) z zastrzeżeniem że wyśle w ciągu kilku dni bo nie zawsze mam czas sprawdzić poczte :-D
szpilkaDC to napisz na maila to ci wyślę żaden problem...ja znalazłam przez program do ściągania muzyki który mam w telefonie więc nie mogę żadnego linka wstawić :-)
szpilkaDC - mam link mam nadzieję że będzie działał
http://migratemusicnews.com/2012/02/29/download-jesse-marchant-a-k-a-jbm-only-no w/
Ta piosenka jest świetna, już ją mam jeszcze raz wielkie dzięki wolvi24 pozdrawiam. : )