straszna słabizna.... czy fani serialu tego nie dostrzegają? :D słaba treść kiczowate dialogi tak samo kiczowata akcja i gra aktorów....
Widać nie dostrzegają :P
Ten serial nie jest serialem "misyjnym", mającym za zadanie uczyć czegoś, przekazywać głębokie treści. Dialogi jak dla mnie są ok i często zabawne, a i do gry aktorów się nie zamierzam przyczepiać, bo jak dla mnie dają radę.
Ten serial chyba nie ma być odbierany tak 'na serio'. Jest lekki i przyjemny. Dla mnie jest świetny i nie zgadzam się z tym co piszesz, ale też nie zamierzam Cię przekonywać do niego. Każdy ma prawo do własnego zdania. :)
zupełnie się nie zgadzam z tym co napisałeś. Nie wiem czego oczekiwałeś że tak bardzo jesteś zawiedziony iż wystawiasz temu serialowi tak fatalną opinię. Dialogi są bardzo dobre,zwłaszcza pomiędzy Dano I Mcgaretem.
To jak Ci się tak strasznie nie podoba to po co o nim dyskutujesz. Zapomnij o nim i żyj dalej. A my będziemy czekać na następny sezon. Proste.
Kazdy ma swoje powody. Ja go ogladam dla Grace Park, zakochalem sie w niej po BSG, oczywiscie o gustach sie nie dyskutuje, uwielbiam ten typ urody. Sam fakt ze obejrzalem I sezon do konca i czekam na drugi swiadczy o tym, ze serial da sie ogladac. Boje sie, skoro dialogi sa nawet nawet, gra aktorow - jak na taka tresc i temat - niewiele do zarzucenia, boje sie co bys napisal o produkcjach tvn/polsat etc ;]]