PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=568529}

Hawaii 5.0

Hawaii Five-0
2010 - 2020
7,6 7,2 tys. ocen
7,6 10 1 7159
Hawaii 5.0
powrót do forum serialu Hawaii 5.0

pierwszy odcinek poprostu masakra chyba najlepszy ze wszystkich a końcówka miażdżąca. Zapowiada sie ciekawy sezon. ciekawe jak sie rozwinie akcja.

matek38

Jenna ?aż nie mogę uwierzyć że pomaga Wo Fat-owi szok !
Zapowiada się interesujący II sezon ciekawe jak się rozwinie akcja ... ?

Alice86

A to su_ka wstrętna zdradziecka dzi_wka ! pomaga szm_ata wo fatowi !:/

ocenił(a) serial na 9
Marko81

a mnie cieszy obecność Terryego O'Quinn :) i w dodatku ma nazwisko White i kolejne skojarzenie z Lost mam :P

ocenił(a) serial na 10
Marko81

dokładnie tak samo mówiłem po obejrzeniu tego odcinka :)

ocenił(a) serial na 8
matek38

Zarąbisty odcinek, a końcówka wzbudza kontrowersje. Niewiadomo czy Jeana mu pomaga, czy robi to w konkretnym celu - może chciałą się do niego zbliżyć?
Mam nadzieje i chyba tak będzie, że Lock zagra dłuższą role w serialu :) Ta scena w której starzy znajmomi z "Lost" ściskali sobie ręce :D ehh czekam na więcej.

ocenił(a) serial na 6
drrezed

szukam utworu z 2x01 scena gdy danno jedzie samochodem z mcgarretem i opowiada jej o Rachel że wraca na hawaje. W tle słychać utwór. To na 100% jest Brian Tyler bo poznaje jego muzę. Czy pomoglibyście mi zlokalizować tytuł chociaż tego utworu? z góry wielkie dzięki :) pozdrawiam, sawyer

ocenił(a) serial na 8
drrezed

Też mam nadzieję, że Terryego O'Quinn zostanie w serialu na dłużej. Kiedy go zobaczyłam pierwsza myśl to "O Lock!". Uwielbiam go i wprowadza powiew tajemniczości. Jeana mi od początku nie pasowała. Jakieś miałam podejrzenia co do niej, ale nawet w snach nie spodziewałam się, że ona i Wo Fat mają jakieś konszachty. No i co mnie intryguje : Co tak naprawdę łączyło Ojca Stevena z Wo Fatem.

ocenił(a) serial na 6
pietrusia

szukam utworu z 2x01 scena gdy danno jedzie samochodem z mcgarretem i opowiada jej o Rachel że wraca na hawaje. W tle słychać utwór. To na 100% jest Brian Tyler bo poznaje jego muzę. Czy pomoglibyście mi zlokalizować tytuł chociaż tego utworu? z góry wielkie dzięki :) pozdrawiam, sawyer