PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=568529}

Hawaii 5.0

Hawaii Five-0
2010 - 2020
7,6 7,2 tys. ocen
7,6 10 1 7159
Hawaii 5.0
powrót do forum serialu Hawaii 5.0

witam! chcialbym sie dowiedziec czy ten serial jest dobry i czy oplaca sie go ogladac.. prosilbym o szczera opinie..

Arthur_Hr

Kurczę rozpisałem się i przypadkowo kliknąłem kombinację klawiszy, która zamknęła mi karty w przeglądarce :P
W skrócie:
Sezon 1 i 2 - 8/10 - akcja, humor, bromance! (Steve & Danno)
Sezon 3 (obecny) - 9/10 - jeszcze więcej akcji, muzyka (Brian Tyler - świetna robota!). Bromance'u mniej, a co za tym idzie mniej humoru, ale na szczęście scenarzyści, chyba czytają komentarze na FB, bo w ostatnim odcinku Steve i Danny znowu prowadzili zabawne dialogi i pojawiła się taka sytuacja, do której opisania można użyć jednego zwrotu: awwwww, how sweet :3 ;)

Co do samej fabuły to jest jeden główny wątek, który ciągnie się od początku. Oczywiście są odcinki, które o nim nie wspominają. Wszystko jest ładnie ze sobą powiązane. Pojawiają się niespodziewane zwroty akcji - motyw lub jakaś postać niby nie ma nic wspólnego z główną linią fabularną, a tu nagle bach i jest jej bardzo ważną częścią.

Osobiście polecam Ci obejrzeć kilka pierwszych odcinków, pierwszego sezonu. Jeżeli Ci się spodoba to oglądaj dalej ;)