PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=683144}

Helix

2014 - 2015
6,3 4,4 tys. ocen
6,3 10 1 4425
Helix
powrót do forum serialu Helix

Serial wg mnie jest dobry. Temat serialu jest ciekawy, momentami nawet serial zaskakuje. Akcji jest mało (co wg mnie w tym wypadku wcale nie działa na niekorzyść widza), ale cały czas serial trzyma nas w napięciu. Zdecydowanie polecam osobom lubiącym te klimaty. Zasługuje na ocenę pomiędzy 7 a 8, dam 8, żeby mu podwyższyć, bo jest zdecydowanie za niska.

ocenił(a) serial na 7
zawpork

Też dziś obejrzałem pilot i zaraz zabieram się za drugi (tudzież trzeci) odcinek. Może to nie jest najwyższych lotów serial, ale trzyma naprawdę fajny poziom i ma kilka zagadkowych elementów, które mnie ciekawią. Chętnie poznam tajemnicę wirusa i mam nadzieję, że się nie zawiodę;)

ocenił(a) serial na 7
totenhorn

Zdecydowanie warto obejrzeć. Widać pewne braki, czego przyczyną jest niski budżet przeznaczony dla produkcji. Przede wszystkim chodzi mi o ujęcia tej kamery, które czasami denerwują; jest ich w niektórych miejscach za dużo, a gdzieniegdzie są niepotrzebnie robione, przez co serial traci na wartości. Niektóre zachowania niektórych postaci są bezsensowne, a nierzadko przesadzone, nieadekwatne do sytuacji, ale te uwagi wciskam na siłę.