Obejrzę jeszcze 2 następne odcinki, jeżeli nic nie będzie szło ku lepszemu serial dostanie ocenę 3.
Lubie takie klimaty więc daje mu jeszcze szanse ale niestety nie spodziewam się rewelacji i
podejrzewam, że ocena 3 zostanie zatwierdzona.
A tak fantazjując to pewnie kosmici. :P
Ocena 3? Naprawdę nie rozumiem.. Ciekaw jestem jakim serialom tego gatunku dałeś ocenę wyższą..
Patrząc na Twoje oceny dla seriali, przynajmniej tą część którą może zobaczyć inny user, rozumiem Twoje zakłopotanie tym że ktoś może dać 3 skoro Ty nie znasz niższych ocen od 7 :D Nie rozumiem też jak można było helix ocenić wyżej od breaking bad.. no ale to już gusta.
Osobiście też przymierzam się do oceny 4/10 dla serialu Helix, nie mniej nie mam w zwyczaju oceniać jakiegoś serialu po kilku odcinkach (minimun 1 sezon) chyba że wcześniej zrezygnuje.
Pozwolisz że ja Ci chętnie odpowiem na Twoje pytanie kierowanie do autora tematu.
Można wymieniać długo skupię się na kilku
Stargate SG-1,
Stargate Atlantis
Battlestar Galactica
Farscape
Firefly
Invasion
Siberia
Caprica
Earth 2
Utopia
Orphan Black
Black Mirror
Lost
The Event
Sliders
Space Above and Beyond
X Files
Pioneer One
Terminator: Sarah Connor Chronicles
Star Trek Enterprise
Każda z tych niewielu pozycji z gatunku SF, które wymieniłem, GASI helix, jak zapałkę wrzuconą do morza.
Mam nadzieje tylko, że dotrzymam końca sezonu. Jakoś ta niekompetencja tych wszystkich świetnie wykształconych profesorów mnie odpycha. Niczego tak nie znoszę w filmach czy serialach jak czysta głupota bohaterów, niby tych co powinni być inteligentni.