PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=563915}

Hellcats

2010 - 2011
7,1 5,1 tys. ocen
7,1 10 1 5051
Hellcats
powrót do forum serialu Hellcats

01x15

ocenił(a) serial na 9

Co sadzicie o tym odcinku?? Mnie się bardzo podobał, zwłaszcza koncowka, aż powiem szczerze zrobiło mi się zal Jake'a. Ale to nie zmienia faktu, że ciszę się, że Travis w końcu wyszedł na wolność xD

ocenił(a) serial na 7
pauuula90

Mhm, cieszę się, że wyszedł. Końcowa scena była taka przykra...
I Gale Harold grający na gitarze! *_* (Julian) Ale nie chcę żeby go parowali z Marti. Lubię Marti, ale Queer as Folk na zawsze przeinaczyło mój sposób patrzenia na tego aktora... Alice się ładnie wyrobiła :D Jeszcze kilka odcinków i koniec sezonu, ciekawe czy zrobią drugi ;) Aaaa, no i Savannah. Ashley naprawdę dobrze gra, aż zapominam, ze grała w High School Musical, całkowicie inna postać. Jest jednak dobrą aktorką :]

użytkownik usunięty
pauuula90

A mnie Marti i Julian jako ew. para nawet podchodzą, chociaż wolałabym, żeby scenarzyści zatrzymali to na tym poziomie, co teraz ;) . Wielki plus za końcówkę i sprawę Travisa. Co do gry Ashley w pełni popieram neilę_callystę :) .

Mógłby ktoś zarzucić tytułami tych dwóch piosenek z początku imprezy hellcats?

ocenił(a) serial na 10
pauuula90

Fajnie by było, gdyby Marti i Julian mieli romans. Daliby coś nowego, ciekawego i zarazem ekscytującego :) Z całego odcinka nie podoba mi się tylko odmowa Savanny na randkę ze strażakiem..

Ogólnie odcinek, jak zwykle, świetny :)

ocenił(a) serial na 9
Iza94

Co do romansu to ja jestem przeciw... Marti wyszłaby na jeszcze wiekszą dziwkę tak myśle. Po tej aferze z Danem teraz by było dobrze, gdyby to Savannah się zabawiła... np z milusim strażaczkiem xD
A jak ktoś by mógł to niech poda tytył ostatniej piosenki... Jest piękna xD

ocenił(a) serial na 9
pauuula90

Lista piosenek, które pojawiły się w 15 odcinku zatytułowanym „God Must Have My Fortune Laid Away”
Big One Coming – Death Ships
Chasing The Dream – Alex Kassel
Dream Come True – Mozella
Heather Remind Me How This Ends – Dolorean
I Be That – Elise Estrada
Push It Up – Adam H.
Redemption Song (by Bob Marley) – Aly Michalka & Ben Cotton
Second Chance – Jenny Radelet
Shout (by the Isley Brothers) – Robbie Jones & Elise Estrada
Top of the World A New Feeling – Colorsound
Whoa – Elise Estrada

użytkownik usunięty
pauuula90

Dzięki wielkie za wrzucenie :)

ocenił(a) serial na 9

http://www.youtube.com/watch?v=zG1phOKCGz0&feature=related cover The Box Tops The Letter
http://www.youtube.com/watch?v=HlaPGwhlemY i piosenka Boba Marley w wykonaniu Aly i Bena xD
Myśle, że to są dwie najlepsze piosenki ich z całego soundtracku xD

ocenił(a) serial na 10
pauuula90

Fakt, Marti nie popisała się wtedy w samochodzie z Danem.. Liczyłam na to, że ten będzie z Savanną. Ale ten profesor jest fajny, a z czasem mogliby dać taki wątek ^^
Savannah byłaby ze strażakiem i wtedy mógłby wkroczyć Dan ;D
Okazałoby się którą woli, o która by walczył ^^

ocenił(a) serial na 9
Iza94

To by było dobre xD

ocenił(a) serial na 10
pauuula90

ja już wiem co będzie dalej z marti:) ale nie będę tutaj spoilerować:D powiem wam że dobrze kombinujecie z marti i julianem, to tyle:)

ocenił(a) serial na 9
zuzzik

Dobrze nie mów ja tam wolę mieć niespodziankę xD
Ciekawe czy bedzie 2 sezon... Może i to wiesz?? xD

pauuula90

Jaki tytuł ma ta piosenka co śpiewał Lewis i towarzyszył mu chórek??