PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=563915}

Hellcats

2010 - 2011
7,1 5,1 tys. ocen
7,1 10 1 5051
Hellcats
powrót do forum serialu Hellcats

01x16

ocenił(a) serial na 8

Szczerze nie podoba mi się to że Savannaha jest z Danem. Do niego pasuje mi Marti i nie zmienię zdania zawiodłam się...:)

ocenił(a) serial na 10
karo767

a Sav jest z Danem :OOOO

ocenił(a) serial na 9
karo767

Sa już napisy do tego odcinka czy po angielsku ogladałaś??

pauuula90

mi też pasuje bardziej do Marti:)

użytkownik usunięty
euniceczar

mi też oni do siebie pasują ;)
wydaje mi sie, że ( a przynajmniej mam taką nadzieje) oni jeszcze będą razem :D

ocenił(a) serial na 8

też mam taką nadzieję :)
Tak są już napisy :D

karo767

są po polsku? a gdzie?

ocenił(a) serial na 8
megtomable

szczerze mi też się nie podoba, miałam nadzieje ze jak Dan sie zjawi to bd z Marti ale moze najwidoczniej jescze nie teraz

monalisa11

podobno czeka ją romans z profesorkiem:) jestem jak najbardziej za, zanim się zejdą z Danem co wydaje mi się pewne.

ocenił(a) serial na 10
euniceczar

Hej, podaj ktoś stronkę ze wszystkimi piosenkami użytymi w serialu;) Będę wdzięczna^^

gabrielle33

bardzo dobrze ze dan jest z savaną:]

ocenił(a) serial na 8
Marko81

na iiTV są wszystkie odc z napisami :)

ocenił(a) serial na 8
karo767

a na nedds można ściągnąć. Jak nie ma w nim napisów to pobrać przez napiprojekt :P

ocenił(a) serial na 9
karo767

Mam nadzieje ze Marti w przyszlosci bedzie z Danem ;D widac bylo ze w tym odcinku ukrywala to co czuje ... i oddala go Sav.. :/ glupio troche ale z drugiej str troszke emocji bedzie:p

Kto bedzie mial ro9mans z profesorkiem?!!!!.... oO

ocenił(a) serial na 6
Laurents

tez mi nie pasuje że Sav jest z Danem, ktoś tu pisał że Marti bedzie miała romans z profesorem ale nie wiem czy to prawda

melania1811

A mi pasuje ta para. Bardzo lubię Sav i Dana. Mam nadzieję, że będą już razem (choć na pewno się jeszcze trochę pokomplikuje w związku z ich "trójkątem" z Marti).

anymore

Ja też jestem totalnie i absolutnie na Danem z Sav, są idealni razem, zabawni i szczęśliwi, gdyby zerwali ze sobą na dobre, wówczas przestałabym oglądać ten serial :)

ocenił(a) serial na 9
paulina_tear

Również jestem za Danem i Sav :) Tworzą fajną parę:) Z Marti pasują idealnie jako przyjaciele... Choć to na pewno nie koniec ich zawiłych relacji... Ciekawe jak nawiąże się romansik z profesorkiem:P To może być ciekawe :D

ocenił(a) serial na 9
kwiatek29

zgadzam sie z przedmowczyniami.
stworzono taki 'love triangle' jak w OTH
Savannah/Dan/Marti
Brooke/Lucas/Peyton
!!
team Savannah/Brooke;)

ocenił(a) serial na 10
everything

Zgadzam się Sav i Dan są fajną parą i doskonale do siebie pasują. Mam jednak nadzieję, że Marti też sobie kogoś znajdzie ;)