Szczerze nie podoba mi się to że Savannaha jest z Danem. Do niego pasuje mi Marti i nie zmienię zdania zawiodłam się...:)
mi też oni do siebie pasują ;)
wydaje mi sie, że ( a przynajmniej mam taką nadzieje) oni jeszcze będą razem :D
szczerze mi też się nie podoba, miałam nadzieje ze jak Dan sie zjawi to bd z Marti ale moze najwidoczniej jescze nie teraz
podobno czeka ją romans z profesorkiem:) jestem jak najbardziej za, zanim się zejdą z Danem co wydaje mi się pewne.
Hej, podaj ktoś stronkę ze wszystkimi piosenkami użytymi w serialu;) Będę wdzięczna^^
a na nedds można ściągnąć. Jak nie ma w nim napisów to pobrać przez napiprojekt :P
Mam nadzieje ze Marti w przyszlosci bedzie z Danem ;D widac bylo ze w tym odcinku ukrywala to co czuje ... i oddala go Sav.. :/ glupio troche ale z drugiej str troszke emocji bedzie:p
Kto bedzie mial ro9mans z profesorkiem?!!!!.... oO
tez mi nie pasuje że Sav jest z Danem, ktoś tu pisał że Marti bedzie miała romans z profesorem ale nie wiem czy to prawda
A mi pasuje ta para. Bardzo lubię Sav i Dana. Mam nadzieję, że będą już razem (choć na pewno się jeszcze trochę pokomplikuje w związku z ich "trójkątem" z Marti).
Ja też jestem totalnie i absolutnie na Danem z Sav, są idealni razem, zabawni i szczęśliwi, gdyby zerwali ze sobą na dobre, wówczas przestałabym oglądać ten serial :)
Również jestem za Danem i Sav :) Tworzą fajną parę:) Z Marti pasują idealnie jako przyjaciele... Choć to na pewno nie koniec ich zawiłych relacji... Ciekawe jak nawiąże się romansik z profesorkiem:P To może być ciekawe :D
zgadzam sie z przedmowczyniami.
stworzono taki 'love triangle' jak w OTH
Savannah/Dan/Marti
Brooke/Lucas/Peyton
!!
team Savannah/Brooke;)