PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=248532}

Hellsing

2006 - 2012
8,0 17 tys. ocen
8,0 10 1 17194
8,0 3 krytyków
Hellsing
powrót do forum serialu Hellsing

Trochę późno, ale dobra... Pierwszy epizod Hell'a spodobał mi się, szczególnie od strony wizualnej. Desing postaci jest poprostu super. Tylko ta muzyka jakaś taka niedopasowana.....:/ Ogólna ocena 5-. No to pozostaje tylko czekać do 5-ego kwietnia na następny epizod:)))

(Tak na marinesie: przydałoby się trochę uaktualnić informacje na tej stronce. Plakat, data premiery i czas trwania są nieaktualne:/)

tuttifrutti_

Gruba kreska czasem trochę razi, Alucrad od początku jest potworem (nie ma stopniowego wprowadzania), ale zgadzam się oavka jest niezła... Szkoda tylko, że Anderson nie ma już tak zaczepistego śmiechu...
I akurat ending [a propos muzyki] jest fajny... :D
Ha! próbowałam uaktualniać, ale pięknie odrzucali moje informacje, choć było jak najbardziej prawdziwe [nie moja wina, że strona oficjalna jest po japońsku, ale akurat data i czas trwania jest czytelna dla każdego kto zna angielski, a nawet nie... :/]

tuttifrutti_

Byłabym wdzięczna za link do pierwszego odcinka, bo mi się nie chce przez emule i donkey'e ściągnąć :(

Nayia

A torrentem próbowałaś? [wiesz na Hellsing Organization jest link do pliku ^^]
Co najwyżej zajrzyj do nas na hellsingowe forum, są jeszcze jakieś pozostałości linków [i zobaczysz jak nam się Adminów namnożyło... xD]