PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=248532}

Hellsing

2006 - 2012
8,0 17 tys. ocen
8,0 10 1 17194
8,0 3 krytyków
Hellsing
powrót do forum serialu Hellsing

Godne polecenia

ocenił(a) serial na 10

Wczoraj obejrzałem 4 ova z kolegą i byliśmy pod nie małym wrażeniem.

Bardzo mi się podoba sieria Ultimate, niema co porównywac jej z serią TV ( zapewnie nawet autorowi o to nie chodziło ). Fabuła jest ostro pokręcona, aż miło sie oglada. Uwielbiam momenty zabicia tego goscia w kapeluszu (imienia zapomnielam..) oraz Rip Van Winkle. Świetnie zrobiono nazistów, moment jak major opowiada o wojnie jest naprawde 'wzruszajacy'. Bardzo podoba mi się zagrywka z uwięzieniem Arucard'a na oceanie :].

Na poczatku ( ova 1 ) animacja srednio mi sie podobała, jednal z czasem się przyzwyczaiłem i juz bym jej nie zmienial ;]. Muzyka i podkładane głosy są jak zwykle doskonałe.

Z pewnościa bede czekał na dalsze częsci, zwłaszcza teraz jak nazi dolatuja do Europy ;].

- Let's raise Hell -

tath

Oj tak jest wprost cuuudnie :)
Też na początku nie mogłam sie przestawić, uważałam że jest OKROPNE, ale teraz wole kreskę w OAVach :) jednak jest ładniejsza
I.... nie mogę się doczekać kolejnej!!

ocenił(a) serial na 9
tath

Czekaj na plan pokonania Alucarda jaki wymyślił Major xD
Poczytaj mangę... W 92 i 93 rozdziale (dwa ostatnie jakie wyszły, bo będzie więcej) robi się ciekawie. A może już czytałeś mangę?

użytkownik usunięty
Znawca_

Alucard i tak wyjdzie na swoje... w koncu to Alucard a nie jakistam pierwszy lepszy wampir