Weźcie się za edycję strony tego serialu ! . Nie 2012 r. , a 2013 (emisja ostatniego odcinka). Dodajcie odcinki , daty premier w USA . Jedynie dziesięć odcinków OVA , to chyba nie żaden ból to zrobić.
Poza tym SAM tytuł Hellsing . Przecież można pomyśleć, że chodzi tu o stary serial z 2001- 2002 roku, a tu jest 2006-2013. Czemu ja nic nie robię? Bo moje poprawki są odrzucane !
TA konkretna seria zwie się Hellsing ULTIMATE (OVA).
Daj sobie spokój, szkoda czasu i nerwów, to jak walenie głową w mur. Tutaj jedynym i najwyższym prawem jest widzimisię i humor filmwebowych "sprawdzaczy-odrzucaczy" w danym dniu. Nie ogarniesz tego jak funkcjonują ich pokrętne umysły, także nie ma się co szamotać ;-)
Dlatego, jeśli stronę IMbd , tworzyli odpowiednik PL , to porzuciłabym stronę.
Dlatego, jeśli stronę IMbd , utworzyli jako odpowiednik PL , to porzuciłabym stronę tę stronę ** piwko :P
FW nie wykazuje żadnej własnej inicjatywy w rozwój bazy. Sam dodawałem wiele zdjęć, opisów i screenów z filmów, których nie ma na IMDB. Wszystkie odrzucano z głupich powodów. Screen z filmu w 1080p został odrzucony z powodu niskiej jakości! Już dawno przestałem się angażować w cokolwien na FW, bo nawet długą recenzję odrzucą tylko z powodu jednej literówki. Sprawdzacze nie mają rąk, nie potrafią poprawić drobnych rzeczy, odrzucają co popadnie itp. Jeśli czegoś nie ma na IMDB to jest niewiarygodne i nie trafi na FW. Używam FW tylko dlatego, że jest darmowy.