PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=248532}

Hellsing

2006 - 2012
8,0 17 tys. ocen
8,0 10 1 17190
8,0 3 krytyków
Hellsing
powrót do forum serialu Hellsing

Co to za gó*** na pierwszym miejscu, ktorego - jak przypuszczam - nawet polowa uzytkownikow FW nie zna ? Chyba sie statystyki pomieszaly.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 8
Joker_27

;/ Ludzie, oglądaliście to chociaż? ;/ Takie komentarze, od człowieka dla którego filmem nr 1 jest "Mroczny Rycerz" (nie to, żeby był zły... ale nie jest to kino ambitniejsze niż Hellsing)

ocenił(a) serial na 9
Leighton

Hahahaha! Hahahaha!

Oto przykład, jak ranking może zaszkodzić filmowi, tylko dlatego, że komuś się nie spodoba jego wysokie miejsce xD

W każdym razie uśmiałem się czytając te tematy ;) Tak, więc...
Drodzy antyfani, wam i waszym (posranym) pomysłom mówię brawo!

xD

PS
Hellsing w pełni zasługuje na swoją średnią. To dobry film, tak samo, jak Mroczny rycerz. Obu dałem 9/10 ;)

PPS
Chyba nikt nie jest tak głupi, żeby zakładać kilkanaście kont z oceną 1/10 lub 10/10... Bo i tak to średniej nie zmieni. Za dużo osób głosowało.
Hahahaha... Jakby ten ranking i średnia były najważniejsze na świecie xD

ocenił(a) serial na 9
Znawca_

;];];] Gów... to Ty koleżanko masz w głowie. Obejrzyj, potem oceń. NIe odwrotnie. Proste to jak obsługa cepa, ale jak widzę na tym forum niektórym sprawia to problem.
Owszem, wstęp do rankingu powinien być podyktowany również liczbą głosów (nie wiem czy tak nie jest), ale zachowanie takich, delikatnie mówiąc ignorantów niszczy cały ten filmweb. No nic, ale jak to się mówi : głupich nie sieją ,sami się rodzą. Niech twój ulubiony serial będzie jak najwyżej w rankingu;]

ocenił(a) serial na 8
Leighton

Bosh, tacy ignoranci jak Leighton czy Joker_27 powinni być banowani, za wypowiadanie się na tematy o których nie mają zielonego pojęcia, a co do Hellsinga to czekam na siódmą część.

ocenił(a) serial na 10
Animus_86

ludzie!
Jakiej opinii można się spodziewać po osobie, która lubi High school musical!
Ciebie pewnie to anime (o ile wgl oglądasz) przeraziło. No wiem, za dużo krwi. Dlatego teraz krzyczysz, że za wysokie miejsce.
Według mnie Hellsing jest najlepszy !

ocenił(a) serial na 10
Leighton

Hellsing to jest najlepsza Manga jaka w zyciu widzialem, a wiedzialem ich sporo ;]. Panowie nie wiedza co traca i tyle.
Z niecierpliwoscia czekam na 08 :).

ocenił(a) serial na 10
dzikiborys

jc to tutaj mówimy o anime a nie o mandze ;pp