taka wersja Aresa mi się podoba a nie to co było w Xenie takiego Lowelasa z niego zrobili , Ares ma siać Groze
No tak.. Zapożyczył sobie ciało tego wojownika, tak zauważyłem że na początku serialu chyba nie mieli jeszcze pomysłu kogo obsadzić w roli Aresa, bo najpierw pojawił się jako bestia, teraz jako wojownik a dopiero po jakimś czasie zagrał go nieżyjący już aktor Kevin Tod Smith..
No bo widziałam ostatnio jakiś fragment Herkulesa w tv i przypomniało mi się, że trzeba tu zajrzeć, bo pewnie stara gwardia jest na miejscu.
Ej, nie jest w sumie tak źle, 15 odcinek. A często się pojawia Ares bądź Xena? Warto oglądać tak generalnie?
Tak, byli bardzo często w ostatnich odcinkach (pisałem dużo na forum) nawrócenie Xeny było ostatnio np, intryga Aresa itp..
Ale to ten Ares z Xeny, tak? Bo patrzę na posty powyżej, to piszecie coś o jakimś zapożyczaniu ciała.
Tak, po po prostu kombinował chłopak i ciała kradł i jeszcze wcześniej też był na samym początku raz...
Eeech, to się nawet nie opłaca. Szkoda że nie mogą wyemitować całości, tak jak było z Xeną na Pulsie.
Btw, o co chodzi z tymi nowymi avatarami? Szymon ma Biebera, Ty... nawet nie wiem kogo. :D Nie idzie Was poznać.
bo szymon to pedal a biber to jego idol a ten w moim do mamed khalidov wielki nie znasz go ;p
Bokser? Nie znam się na boksie, ale Szymon się chyba interesuje, ostatnio mi o jakimś Szpilce pisał.
"szymon to pedal" - ładnie tak mówić o koledze?
Czemu dziwny? To jest Christian Bale jako Patrick Bateman ("American Psycho") - jedna z najlepszych ról w historii kina.
Czyli jeśli film jest horrorem / o strażakach to z miejsca jest dziełem, które bije na głowę inne filmy?
jescze komedie sa dobre xd sporo sensacyjnych i sf tez i przygodowych ale najlepsze sa te 2 co wczesniej mwoilem xd
Ee tam, poziom filmu to nie to samo co tematyka albo gatunek. We wszystkich gatunkach praktycznie można znaleźć i świetne, i kiepskie filmy. To samo z tematem - można schrzanić film, który niby ma dobra bazę, a mozna też podjąć pozornie nijaki temat w taki sposób, że nie będzie się dało oderwać wzroku od ekranu.