PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=103707}

Herkules

Hercules: The Legendary Journeys
1995 - 1999
6,4 21 tys. ocen
6,4 10 1 20625
5,9 14 krytyków
Herkules
powrót do forum serialu Herkules

Zauważyłem że biceps Aresa przewyższał dzisiaj wizualnie niemal dwukrotnie Herculesa...

SzymonS1

to chyba nie była prawdziwa postac Aresa tylko weszed w kogos ciało bo w xenie wyglądał inaczej

kalem88

taka wersja Aresa mi się podoba a nie to co było w Xenie takiego Lowelasa z niego zrobili , Ares ma siać Groze

ghf

kazdy ma inny gust mi natomiast bardziej pasował ten z xeny niewiem czemu

ocenił(a) serial na 10
ghf

kevin smith to najelszy ares jaki moze byc xd

kalem88

No tak.. Zapożyczył sobie ciało tego wojownika, tak zauważyłem że na początku serialu chyba nie mieli jeszcze pomysłu kogo obsadzić w roli Aresa, bo najpierw pojawił się jako bestia, teraz jako wojownik a dopiero po jakimś czasie zagrał go nieżyjący już aktor Kevin Tod Smith..

SzymonS1

Kiedy Kevin pojawia się jako Ares pierwszy raz?

Anxej

chyba od 3 sezonu

kalem88

napewno w 1 sezonie Xeny , Aresa juz grał Kevin :)

Anxej

tak w xenie grał on od 1 sezonu a herkulesie od 3 sezonu

SzymonS1

Wiesz, jak mi się w tym momencie przykro zrobiło, że nie oglądam? :C

Ciri94

Koga ja tu widzę..
WTF ?

SzymonS1

No cześć, ja też się za wami wszystkimi stęskniłam.

Ciri94

Tzn ? Bo dalej nie rozumiem, jakim cudem tu dotarłaś ?

SzymonS1

No bo widziałam ostatnio jakiś fragment Herkulesa w tv i przypomniało mi się, że trzeba tu zajrzeć, bo pewnie stara gwardia jest na miejscu.

SzymonS1

Przy którym odcinku jesteście? Da się jeszcze dogonić telewizyjną emisję?

Ciri94

Zerkniej na program tv. kilkunasty odcinek miej więcej...

SzymonS1

Ej, nie jest w sumie tak źle, 15 odcinek. A często się pojawia Ares bądź Xena? Warto oglądać tak generalnie?

Ciri94

Tak, byli bardzo często w ostatnich odcinkach (pisałem dużo na forum) nawrócenie Xeny było ostatnio np, intryga Aresa itp..

SzymonS1

Ale to ten Ares z Xeny, tak? Bo patrzę na posty powyżej, to piszecie coś o jakimś zapożyczaniu ciała.

Ciri94

Tak, po po prostu kombinował chłopak i ciała kradł i jeszcze wcześniej też był na samym początku raz...

SzymonS1

Gdybym ja była Aresem i miała takie ciało, to nic bym nie kombinowała, bo po co?

Ciri94

Będąc w Twoim ciele podjął bym taką samą decyzję i zamienił się z Aresem..

ocenił(a) serial na 10
Ciri94

to se ogladanij mala xd

hercules38

Małej i tak się Hercules nie spodoba.. zresztą to przecież jest facet ? popatrz na foto..
// :H ;m

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

keidys byla fotka xeny chyba:D

hercules38

Xeny chyba nigdy nie miałam w avku, Aresa - tak.

SzymonS1

Czemu mi się nie spodoba?

Ciri94

Proponuję przekonać się samej..

hercules38

Jakoś nie nie mogę zebrać i podejść do telewizora o odpowiedniej porze. :P Może jutro.

Ciri94

radze sie szybko zebrac bo zostało tylko 5 odcinków do obejzenia potem koniec emisi w TVP2

kalem88

Eeech, to się nawet nie opłaca. Szkoda że nie mogą wyemitować całości, tak jak było z Xeną na Pulsie.

ocenił(a) serial na 10
Ciri94

ehe ok xd

hercules38

Btw, o co chodzi z tymi nowymi avatarami? Szymon ma Biebera, Ty... nawet nie wiem kogo. :D Nie idzie Was poznać.

ocenił(a) serial na 10
Ciri94

bo szymon to pedal a biber to jego idol a ten w moim do mamed khalidov wielki nie znasz go ;p

hercules38

Bokser? Nie znam się na boksie, ale Szymon się chyba interesuje, ostatnio mi o jakimś Szpilce pisał.
"szymon to pedal" - ładnie tak mówić o koledze?

ocenił(a) serial na 10
Ciri94

khalidov to zawodnik mma a ty jestes chlop czy baba tak naprawdee;D

hercules38

Baba, a skąd te wątpliwości?

ocenił(a) serial na 10
Ciri94

bo ten cymbal szymek gadal ze jestes facet ;p

hercules38

Ale on chyba żartował. Zresztą mam w profilu oznaczoną płeć, piszę wszędzie w rodzaju żeńskim...

ocenił(a) serial na 10
Ciri94

super xd co to za dziwny fosc u cb w awku xd

hercules38

Czemu dziwny? To jest Christian Bale jako Patrick Bateman ("American Psycho") - jedna z najlepszych ról w historii kina.

ocenił(a) serial na 10
Ciri94

nwm tak jakos xd ciekawe znam lepsze filmy:D

hercules38

A widziałeś American Psycho?

ocenił(a) serial na 10
Ciri94

jasne ze nie ;p

hercules38

No to skąd wiesz, że znasz lepsze filmy?

ocenił(a) serial na 10
Ciri94

bo to napewno nie jest horror ani film o strazkach:D

hercules38

Czyli jeśli film jest horrorem / o strażakach to z miejsca jest dziełem, które bije na głowę inne filmy?

ocenił(a) serial na 10
Ciri94

jescze komedie sa dobre xd sporo sensacyjnych i sf tez i przygodowych ale najlepsze sa te 2 co wczesniej mwoilem xd

hercules38

Ee tam, poziom filmu to nie to samo co tematyka albo gatunek. We wszystkich gatunkach praktycznie można znaleźć i świetne, i kiepskie filmy. To samo z tematem - można schrzanić film, który niby ma dobra bazę, a mozna też podjąć pozornie nijaki temat w taki sposób, że nie będzie się dało oderwać wzroku od ekranu.

ocenił(a) serial na 10
Ciri94

no tak ale najlepsze jednak sa horrory i strazackie;:D