to ze filmy o innych zawodach sa nudneijsze straazak to najlepszy zawod i ogolnie horroy sa lepsze od innych
Ok, powiedzmy że strażak to najlepszy zawód. A co jeśli powstanie film o strażakach z beznadziejną, naiwną i banalną fabułą i kiepską grą aktorską i film o lekarzach z dobrą ciekawą historią i fajnymi rolami? Który film wtedy będzie lepszy?
Dlaczego horrory są lepsze od innych filmów?
i co z tg jak ogonisty pdomuch i plonaca pulapka sa juz najlepsze i nie straca tg :D bo sa lepsze nwm jak pytam ludzi o gatunek ulubiony to pisza horror albo horror i jeszcze jakis tam ;p
Płonącą pułapkę chyba kiedyś oglądałam i nie przypominam sobie niczego szczególnie wybitnego.
Ee tam, nie każdy Ci tak odpowie, prawdopodobnie nawet nie większość. Spytaj na przykład mnie albo Szymona.
i tak jest plonaca pulpaka lepsza od innych na rowni z ognistym podmuchem i kaltwa i egzorcysta iteksasnka msakra pila mechniczna xd i wiekszsc tak odpowie xd3,
Jaka większość? Gdyby większość miałaby tak odpowiedzieć, to te filmy okupowałyby pierwszą dziesiątkę w filmwebowej topce. A nawet w pierwszej setce ich nie ma.
Ale tych ich nie oglądałeś, więc skąd wiesz? Masz na filmwebie ocenionych 50-parę filmów, a żeby się uważać za eksperta trzeba przede wszystkim dużo oglądać. A Ty tego nie robisz.
Część filmów z topki jest przeciętna, ale jest wiele wybitnych filmów.
ty mala ogladalem duzo wiecej ale mi sie nei hcialo wszystkich oceniac xd i wystarczy popatrzec czasem na tytuly xd
Eee... ale wiesz, że Ty też robiłeś tą listę, prawda? Bo Twoje głosy też się liczą.
A oglądałeś w ogóle jakieś filmy stamtąd?
Rany, ten pierwszy post miażdży, dobrze że przetłumaczyłeś, bo bym nie zrozumiała. xD
Jak możesz znać filmy, nie oglądając ich?
tak po tym jak wiem ze jest z opisu albo z rekalmy glupoi albo nic nie ma w tym fajnego to wiadomo