PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=103707}

Herkules

Hercules: The Legendary Journeys
1995 - 1999
6,4 21 tys. ocen
6,4 10 1 20625
5,9 14 krytyków
Herkules
powrót do forum serialu Herkules

Zauważyłem że biceps Aresa przewyższał dzisiaj wizualnie niemal dwukrotnie Herculesa...

hercules38

Nie, dlaczego?

ocenił(a) serial na 10
Ciri94

bo tak jest xd

hercules38

Nieprawda, nie jest tak.

ocenił(a) serial na 10
Ciri94

prawda jest xd

hercules38

To spróbuj mnie przekonać. To znaczy poprzyj to jakimiś argumentami czy coś w tym stylu.

ocenił(a) serial na 10
Ciri94

to ze filmy o innych zawodach sa nudneijsze straazak to najlepszy zawod i ogolnie horroy sa lepsze od innych

hercules38

Ok, powiedzmy że strażak to najlepszy zawód. A co jeśli powstanie film o strażakach z beznadziejną, naiwną i banalną fabułą i kiepską grą aktorską i film o lekarzach z dobrą ciekawą historią i fajnymi rolami? Który film wtedy będzie lepszy?
Dlaczego horrory są lepsze od innych filmów?

ocenił(a) serial na 10
Ciri94

i co z tg jak ogonisty pdomuch i plonaca pulapka sa juz najlepsze i nie straca tg :D bo sa lepsze nwm jak pytam ludzi o gatunek ulubiony to pisza horror albo horror i jeszcze jakis tam ;p

hercules38

Płonącą pułapkę chyba kiedyś oglądałam i nie przypominam sobie niczego szczególnie wybitnego.
Ee tam, nie każdy Ci tak odpowie, prawdopodobnie nawet nie większość. Spytaj na przykład mnie albo Szymona.

ocenił(a) serial na 10
Ciri94

i tak jest plonaca pulpaka lepsza od innych na rowni z ognistym podmuchem i kaltwa i egzorcysta iteksasnka msakra pila mechniczna xd i wiekszsc tak odpowie xd3,

hercules38

Jaka większość? Gdyby większość miałaby tak odpowiedzieć, to te filmy okupowałyby pierwszą dziesiątkę w filmwebowej topce. A nawet w pierwszej setce ich nie ma.

ocenił(a) serial na 10
Ciri94

bo tu kretyni oceniaja ja siel peiej znam od tych ludzi na filmach xd

hercules38

Chyba kpisz.

ocenił(a) serial na 10
Ciri94

nie ta lista filmow jest tu zalosna byle gonwo badziewie jest wysoko xd

hercules38

Ale tych ich nie oglądałeś, więc skąd wiesz? Masz na filmwebie ocenionych 50-parę filmów, a żeby się uważać za eksperta trzeba przede wszystkim dużo oglądać. A Ty tego nie robisz.
Część filmów z topki jest przeciętna, ale jest wiele wybitnych filmów.

ocenił(a) serial na 10
Ciri94

ty mala ogladalem duzo wiecej ale mi sie nei hcialo wszystkich oceniac xd i wystarczy popatrzec czasem na tytuly xd

hercules38

Taaa, jasne. I jeszcze będziesz oceniał filmy po samych tytułach, brawo.

ocenił(a) serial na 10
Ciri94

nie tlyko poprstu wiem pwoiedz jakei tam sa bo juz nie pamietam ;p

hercules38

http://www.filmweb.pl/rankings/film/world#Skazani%20na%20Shawshank

ocenił(a) serial na 10
Ciri94

chyba ich swedzi odbyt xd

hercules38

Kogo?

ocenił(a) serial na 10
Ciri94

tych co robili te liste chyba byli mocno nacpani:D

hercules38

Eee... ale wiesz, że Ty też robiłeś tą listę, prawda? Bo Twoje głosy też się liczą.
A oglądałeś w ogóle jakieś filmy stamtąd?

ocenił(a) serial na 10
Ciri94

neiktore tk chzb a nawet jak nei to ynam je łp

ocenił(a) serial na 10
hercules38

niektore tak chyba a nawet jak nie to je znam xd

hercules38

Rany, ten pierwszy post miażdży, dobrze że przetłumaczyłeś, bo bym nie zrozumiała. xD
Jak możesz znać filmy, nie oglądając ich?

ocenił(a) serial na 10
Ciri94

z czytania z reklem albo kawalkow xd

hercules38

I po tym oceniasz film? Głupota.

ocenił(a) serial na 10
Ciri94

tak po tym jak wiem ze jest z opisu albo z rekalmy glupoi albo nic nie ma w tym fajnego to wiadomo

hercules38

To po co w ogóle oglądać całe filmy, skoro z reklam i z opisu dowiadujesz się wszystkiego?

ocenił(a) serial na 10
Ciri94

glupich nie warto fajne tak:D