Wow!! Co za odcinek!!! Takiej dawki emocji to chyba jeszcze nie było, Peter wreszcie już wie jak korzystaćz mocy, no i idzie mu to świetnie ;] a co do Saylara to chyba zaczyna mieć jakieś problemy ;) napewno tak myśle kiedyś dojdzie do ich starcia. Szkoda mi tylko Simmon :( ale myśle że Peter skorzysta z mocy Hiro i jakoś załatwi tą sprawe. Nie moge się doczekać co bedzie za tydzień tutaj przedsmak tego.
http://www.youtube.com/watch?v=rmVNId5feY0
Pozdro dla ludzi którzy umieją docenić ten serial, naprawde jest tego wart nr.1
jeden z niewielu rownolegle emitowanych odcinkow, ktory bardziej podobal mi sie niz dzisiejszy Prison Break :)
Bardzo bardzo dobry :)
chyba sie nie doczekam kolejnego odcinka ... Saylar ma małe bóle głowy hehe
bardzo spoodbała mi sie laska kóra wysyła emiale z głowy kurcze co za praktyczna zdolność ;)
Sylar bóle głowy ma od tego, że przejął moce tej babki co miała wzmocniony słuch i teraz słyszy wszystko kilkadziesiąt razy głośniej. A co do tej laski o której piszesz to Mitnick przy niej wysiada xD
PB to zwykły przeciętniak a więc bez podpałek :)))
a co do ostatniego odcinka był kozacki pod każym względem wkońcu Piter sie ogarnoł i wie jak to wsyztsko kontrolowac
Chyba narazie the best odcinek Peter wymiata.
Myśle ze team Matt,Ted i Hana namieszaja równo w next episod
A śmierc Simone lol ciekawe czy Peter w przypływie złosci nie zrobic krzywdy dla Issaca.
dobry odcinek, dowodzi tego, że Peter będzie mocny, w sumie sam się leczy, nie może zginąć, telekineza, lata, jest niewidzialny, widzi przyszłość, zatrzumuje się w czasie i go kontroluje, będzie ciekawie, jak spotka się z Sylarem.
a tu jeszcze kilka spojlerów dotyczących przyszłego odicnka, wywiad z aktorami
http://www.youtube.com/watch?v=6Efk3egL8Kc&mode=related&search=
no nareszcie.. już nie musże bronić peter'a przed innymi:P już nie jest mdły i nudny:P a simone mi nie zal. nudziara straszna:P jakoś za nia nei przepadałam.. miała dwóch przystojnych facetów:P wiec jak to się mówi: co za dużo to niezdrowo:P
przynajmniej zniknęła kośc niezgody między mendezem i peterem:P... nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło:D w końcu się pogodza;) cierpienie łączy:P a przeszłości podobno nie da się zmienić:P hiro tak mówił :)
Odcinek był po prostu świetny !
Zwłaszcza że peter nauczył się kontrolować moce :)
http://www.serialheroes.yoyo.pl
Odcinek był genialny :D A jeżeli chodzi o Simone to Peter się na pewno cofnie w czasie i ją uratuje :) No, przynajmniej mam taką nadzieję :D A ciekawe czy jak ją już uratuje to później się okaże, że ona też ma jakieś zdolności... Hmm... Zobaczymy :D A tak w ogóle to jak ktoś lubi Missy Peregrym (Spadaj!) to będzie ona grała w 18 odcinku :) Mam nadzieję, że nie będzie zamordowana przez Sylara tylko będzie odgrywała jakąś większą rolę :D
jesli Peter zdola uratowac Simone, to bedzie to raczej maly blad, bo tak samo probowal Hiro uratowac ta kelnerke i suma summarum wyniklo z tego, ze przeszlosci nie da sie zmienic :/
moze i Peter nauczyl sie kontrolowac swoje moce, ale po incydencie w mieszkaniu Izaaca zanosi sie raczej na to, ze Peter wstapi na dark side mocy ;/
fajny fajny odcinek ;) kazda minuta mi sie podobala no i isaac zabil swoja kobitke ;] ciekawe co bedzie sie dzialo pozniej , pewnie sylar i peter beda ,, walczyc `` :D
aha i jeszcze scena na koncu z claire , tommem itd. tez ciekawa / zobaczymy w 17 jak to sie dalej potoczy :D
peace