Ogółem super xD akurat jestem po seansie 41 odcinka xD myślałam że nigdy nie dożyję tej chwili ale... Ameryka będzie prosił Rosję o prezerwatywy XDD
Akurat poprawiam jedną ocenę z hipy i to anime poprawia mi znacznie humor xD. Nie mogę się doczekać kiedy przetłumaczą 42 odcinek. Do moich ulubionych bohaterów należą Gilbert (Prusy) i Ivan (Rosja) chociaż bardziej wolę tego pierwszego ;)
to jeden z moich ulubionych odcinków :D zmartwienie Rosji, kiedy pomyślał ile trudu będzie go kosztowało wyprodukowanie takiego rozmiaru...
Do moich faworytów jednak należy Polska :D Państwa Osi oraz oczywiście Rosja
Oj taktaktak, superowe anime. Też lubię Gilbo i Ivcia, ale wolę Felka oraz Arthura ^u^
Te anime nie ma opisu, a chętnie bym się dowiedział o czym jest. Różne komentarze podsycają moją ciekawość. Mogłabyś ty lub może któryś komentator napisać co nieco o tym anime?
Obejrzałem całe Hetalia Axis Powers, teraz jestem już na 13 odc. Hetalia World Series. Chociaż takiego rodzaju anime nie powinno mi się podobać to jednak polubiłem je! Najbardziej ze wszystkich postaci podoba mi się Elizabeta, czyli Węgry. Fajne są też Chiny, Estonia i Turcja oraz oczywiście Włochy(no bo jak można ich nie lubić!). Uwielbiam jak Veneziano krzyczy "dojce, dojce!" lub wymachuję białą flagą.
Moimi ulubieńcami są Prusy, Rosja no i Polska mimo iż z naszym krajem ma tyle wspólnego co piernik z wiatrakiem xD
Po ostatnich odcinkach muszę przyznać, że polubiłem kolejne dwie postacie. Strasznego pana Szwedka i jeszcze straszniejszą Białoruś. Świetne postacie! A Węgry polubiłem jeszcze bardziej :)
Heh... Elizavietka jest super :D taka jedna z najbardziej 'męskich' kobiet w całym anime.