PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=661644}

Hit the Floor

2013 - 2018
7,3 1,9 tys. ocen
7,3 10 1 1894
Hit the Floor
powrót do forum serialu Hit the Floor

I poznaliśmy tajemnice z przeszłości Jeleny, co pozwala inaczej spojrzeć na jej postać, bo teraz
wiemy dlaczego się zachowuje, jak się zachowuje. Strasznie jej szkoda, bo ewidentnie nie miała
łatwego dzieciństwa, a i obecnie ma pod górkę. Ale zirytowała mnie zachowaniem w stosunku
do Terrenca, bo niby tyle czekała na znak z jego strony, a gdy ten zaoferował pomocną dłoń,
wsparcie to ta mu nawrzucała. Chociaż wiadomo, że tak nie myślała, a jedynie odreagowywała
spotkanie z matką, ale nie zmienia to tego, że straciła okazje na odzyskanie ukochanego...

Jeśli chodzi o kwestie zabójstwa Olivii to liczba podejrzanych rośnie w zatrważającym tempie, i
okazuje się że praktycznie wszyscy bohaterowie posiadali motyw by zabić Olivie. Zatem pytanie
pozostaje otwarte; kto zabił Olivie i dlaczego?

Herushingu

A jaka to tajemnica z przeszłości Jeleny? Nie mam kiedy zobaczyć odcinka, a ciekawa jestem.

Madya

Już wiem.

ocenił(a) serial na 7
Madya

Wiesz, rozumiem, że nie chce się angażować, uzależniać się od mężczyzn, bo nie chce zostać zranioną, ale działa to w obie strony, zatem nie jestem w stanie zrozumieć, jak może uważać, że to Terrence powinien zrobić pierwszy krok i ją przepraszać, że śmiał ją rzucić... Osobiście czekam aż ponownie spotka lekarkę Terrence'a i dowie się, że jest ona tylko jego lekarzem, bo w końcu błędna ocena jej osoby wywołały cały łańcuch zdarzeń który doprowadziły do obecnej sytuacji...

Chociaż podejrzewam, że nie dojdzie do tego tak szybko, stawiam, że gdzieś w końcówce sezonu zostanie kontuzjowany, i wtedy też wyjdzie wszystko na jaw, Terrence będzie zdruzgotany a Jelence serduszko będzie się krajać, i w końcu nie wytrzyma xD

Herushingu

niestety bez napisów nie wszystko rozumiem i nie wiem co sie działo w przeszłosci Jeleny po co przyjechała jej matka i co to były za papiery... mozecie mi wytłumaczyc prosze?

ocenił(a) serial na 7
wszystkowiem21

Olivia w testamencie zapisała swoje udziały Devil Girls matce Jeleny, zatem przyjechała by dopełnić formalności oraz dowiedzieć się o co chodzi, bo nie znała Olivii, a Jelena oczywiście chciała odkupić owe udziały od matki, ta wprawdzie zamierzała to zrobić, ale rozmyśliła się w ostatniej chwili, by w ten sposób wymusić na Jelenie utrzymywanie z nią kontaktu.

Jeśli chodzi o sekret Jeleny, to chodzi o to, że tatuś katował mamusie, a mamusia mu na to pozwalała, i dlatego też gardzi matką, bo uważa ją za słabą kobietę, która nie potrafi się postawić mężowi, i dlatego też Jelena jest taka, jak jest, bo chce za wszelką cenę pozostać niezależna oraz mieć kontrole nad swoim życiem, by nie znaleźć się w skórze swojej matki...

Herushingu

dziekuje za odpowiedz, jednak bez napisów ciezko mi bylo zrozumiec to, mam nadzieje ze w koncu ktos doda napisy