Jak wrażenia po pierwszych dwóch odcinkach? Liczycie na więcej odcinków ?
Na razie wrażenia raczej pozytywne. Spodziewałam się trochę więcej tańca i może lżejszej atmosfery.
Zastanowiło mnie to rozcinanie kostiumów no i tajemnicza Mia. Mam nadzieję, że nie poudziwniają zbytnio, zwłaszcza, że to dopiero początek :)
Oczywiście czekam na kolejne odcinki. Jestem ciekawa jak rozwinie się akcja.
Póki co serial mi się podoba, wątek z Mia wydaje się trochę naciągany. Jeden taniec grupowy na odcinek to trochę za mało.
Osobiście mi się podoba :) jedyne co bym wolała aby zmienili to to aby akcja kręciła sie w okół więcej dziewczyn z Devil Girls a nie jedynie wokól Ahshy, Jelene i Kyle, jednak zespół składa sie z wielu dziewczyn i mogli tutaj rozwinąć wątek więcej dziewczyn i ich zmagań z bycia w najsławniejszej grupie. Mogli tutaj za eksperymentować z rozmaitymi osobowościami. Myśle że uczyniło by to serial jeszcze bardziej wciągający :)
na razie na żadnej stronie nie widziałam także dobrze że znam angielski, nie trzeba czekać :):P
z tego co wiem grupa dream-temat wrzuca odcinki z napisami do sieci, jednakże dopiero pojawiły się chyba 2 odcinki... tłumaczenie idzie dość mozolnie, dlatego, że dziewczyny robią to ze słuchu ;)