PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=661644}

Hit the Floor

2013 - 2018
7,3 1,9 tys. ocen
7,3 10 1 1897
Hit the Floor
powrót do forum serialu Hit the Floor

Potrzebuje tytulu piosenki, przy ktorej Ahsha rozmawiala z Derekiem o Germanie i tej lasce, ze to nie zdrada ale to ohydne i tak dalej. Odcinek 10. najpierw ona podchodzi do Dereka i pyta czy nadal chce z nią swietowac./ i w piosence wtedy jest : " I bet you're not used to playing the victim". a dalej jest : "I am gonna hit you with my killshot kilshot shot shot". czy jakos tak. Wszedzie szukalam i nie moge znalezc a jest super :(

ocenił(a) serial na 10
Summerlove

P!nk - Are We All We Are ... chyba

romann1001

Nie nie, Pink to jest w scenie kiedy one tancza na koncu. A ta piosenka o ktora mi chodzi zaczyna sie w 17 minucie, dokladnie jakos 17:05

http://nonlimit.pl/file,watch,F4499FE506CA4371.html

Ale dzieki :) Pink tez fajna :)

ocenił(a) serial na 10
Summerlove

Spoko .. na czym oglądasz ten serial ??
zaraz zobaczę

ocenił(a) serial na 10
romann1001

aaa ta jak ona z nim gada też się interesuję tą piosenką .. jak znajdziesz tytuł to weź go podaj tutaj

romann1001

Wpisywalam w google wszystkie mozliwe slowa z tej piosenki i nic;]]]]]] Jak znajdę to na pewno dam znać, jakby co to Ty też ;)

ocenił(a) serial na 10
Summerlove

hah ...Ja też tak robiłam na wszystkich stronach na muzyce z reklam na tekstowo i na wszystkich podobnych stronach na tych stronach też napisałam że poszukuję tej piosenki więc będę sprawdzać i jak coś napisze :P

Summerlove

Ja też szukałam wszędzie, ale niestety. Próbowałam nawet za pomocą aplikacji Shazam.
Jeżeli macie ta aplikacje to spróbujcie, być może mam za cichy dźwięk w komputerze i aplikacja nie wyłapuje, tym bardziej, że piosenka słychać głośno tylko chwilę zanim zacznie się rozmowa Dereka i Ahshy.

ocenił(a) serial na 10
sonia_gda

napisałam po angielsku na youtube pod takim momentem gdzie ta piosenka prośbę o pomoc że jestem z

ocenił(a) serial na 10
sonia_gda

sonia_gda ja też próbowałam shazam nawet w trakcie na początku i na końcu ale nic nie ma .. :((

romann1001

ja probowalam telefonem przez Track ID i tez nic ;/

ocenił(a) serial na 10
Summerlove

no właśnie ja też ..