PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=661644}

Hit the Floor

2013 - 2018
7,3 1,9 tys. ocen
7,3 10 1 1897
Hit the Floor
powrót do forum serialu Hit the Floor

mia

ocenił(a) serial na 8

kim jest ta mia, i w ktorym odc byla ?

ocenił(a) serial na 8
wilczek843

Oglądam w oryginale, ale z tego co zrozumiałam:
Mia kiedyś tańczyła w Diablicach, ale nie pojawiła się na nowym przesłuchaniu. Olivia jej szuka, w jej mieszkaniu znalazła mnóstwo kluczy hotelowych, podejrzewa, że Mia była dziewczyną do towarzystwa, co potwierdza Jelena. W pierwszym odcinku Mia dzwoni do Jeleny, która wyraźnie daje jej do zrozumienia, że nie chce z nią rozmawiać, zabrania jej do siebie dzwonić, „chyba że woli alternatywę”. Mia jest jednak twarda, pod zdjęciem Jeleny umieszcza info, że „nigdzie się nie wybiera”. Potem Jelena dostaje jakąś grubą kasę, nie wiadomo od kogo i po co, ale wysyła smsa do Mii, by nie robiła tego, co zmierza, cokolwiek zamierza.
Acha, oczywiście Oskar, mąż Oliwii Chase i jego pomocnicy coś ukrywają, coś w związku z Mią – szukają jakiegoś mikrofonu w kostiumach… A najprawdopodobniej ten ważny kostium ma Ahsha – zabrała go z przechowalni dla swojego chłopaka :)

ocenił(a) serial na 8
kateebee

jeszcze warto dodac ze Oskar i maz Oliwii kombinują cos z budową nowej areny w hollywood, oscar specjalnie popsuj cos zeby pradu nie bylo i udawal wscieklego, mozliwe ze Mia nagrala cos na ten mikrofon dotyczącego przekrętu z areną , albo jakas duzą sumą...

ocenił(a) serial na 8
kociaksiezniczka

z tego co zrozumiałam z dzisiejszego odc. to Mia została zgwałcona przez męża Oliwii, tak przynajmniej zasugerował Oskar, wydaje mi się że Mia miała być hakiem na inwestorów, nagrać ich w kompromitującej sytuacji podczas gdy ich "eskortowała"ale nie wiem czy dobrze to zrozumiałam...