Hoży doktorzy

Scrubs
2001 - 2010
7,6 66 tys. ocen
7,6 10 1 65644
7,2 9 krytyków
Hoży doktorzy
powrót do forum serialu Hoży doktorzy

Scrubs 8x09 i 8x10

ocenił(a) serial na 10

8x09 My Absence
Odcinek bez JD. Co jest minusem. W końcu udało się połączyć Turka z Carlą, choć nawet mimo tego, że chodziło o kolejne "Turciątko" przeszło to bez echa (co i sam odcinek tłumaczy). Plusem jest też Ted jak i jego nowa partnerka... Jednak odcinek z gatunku 'tych nijakich', szkoda.

8x10 My Comedy Show
Główny wątek przedstawienia chyba nie za bardzo twórcom wypalił i nawet scena całujących się kobiet go nie uratowała (;p). Mam wrażenie jakby między wszystkimi głównymi postaciami osłabły wszelakie relacje. Może to przez to że pojawili się nowi interniści, na których twórcy starają się upchnąć kolejne wątki... Nie jest to w żadnym wypadku złe, bo gdyby mieszali jeszcze bardziej życie czołowej czwórki (no dobra piątki z Coxem, ale on jest solo) to było by jeszcze bardziej nie teges...

Podsumowując obydwa odcinki wypadły dla mnie nijako... Szkoda.

Btw, Czy tylko mnie głos Sunny wydaje się w serialu bardziej 'skrzeczący' niżeli w webepisodach [internistów] ?

Trigger

Racja co do głosu, a odcinki takie sobie, widać już strasznie zmęczenie materiału, stara się to wszystko ożywić młodymi internistami, ale ich postacie (oprócz denise) są strasznie nijakie...dziwne bo wcześniej twórcy potrafili barwnie tworzyć nawet epizodyczne postacie jak np stażysta snoop dogg.