7,8 912  ocen
7,8 10 1 912
Ho-tel del-lu-na
powrót do forum serialu Ho-tel del-lu-na

Cudowność

ocenił(a) serial na 10

Cudowna drama, genialna gra muzyką (chyba najlepsza jaką kiedykolwiek i gdziekolwiek widziałem) oraz rewelacyjna kreacja IU nic tylko się zakochać.

mishkaLAND

I to jest zachecajaca recenzja ;) Długo szukałem jakiejś ciekawej dramy po wspaniałej Empress Ki, mam nadzieję, że się nie zawiodę.

ocenił(a) serial na 6
AgraelRaelag

Niestety tylko 6/10. Niby wszystko jest- świetna postać Jang Man Wook, muzyka, scenografia, kostiumy, pomysł, ALE jednocześnie te 16 odcinków strasznie się ciągło, często te sama scena pokazywana z pięciu różnych kątów, (jakby na siłę rozciągali fabułę żeby wypełnić tę 16 odcinków). Główny bohater nijaki, nie odczułam jakiejś super chemii między leadami, a tak naprawdę o wiele ciekawszy od czasów teraźniejszych był wątek przeszłości JMW, który był trochę potraktowany po macoszemu (a już na pewno zakończenie tej części- nie chce spoilerowac).
Pozytywnie zaskoczył mnie aktor, który zagrał Ponurego Żniwiarza. Zauważyłam go już w the King eternal monarch i what's wrong with secretary kim, i za każdym razem gra inną postać.

ocenił(a) serial na 7
I_am_a_Bad_Girl

Miałam podobnie. Niby fabuła i wykreowany świat są bardzo ciekawe, ale między głównymi bohaterami kompletnie nie ma chemii (plus główny bohater z nie do końca jasnych powodów piekielnie mnie irytował, o wiele bardziej polubiłam choćby Sancheza, a przecież za wiele się nie napojawiał na ekranie).
I również znacznie bardziej chwyciła mnie za serce opowieść o przeszłości (i tamten romans, mimo że tak naprawdę niewiele sobie mogliśmy popatrzeć na to, jak przebiegał, to jednak wciągnął mnie znacznie bardziej niż współczesny).

mishkaLAND

Gdzie to można obejrzeć?

ocenił(a) serial na 10
wilczekstepowy

widzę, że teraz jest na vod tvp

mishkaLAND

Dziękuję bardzo.