I wiem dlaczego nie mogłam tego znaleźć . Nie wiem kto to dodaje, ale jak to robi to niech się chociaż trochę orientuje.
To nie jest film tylko SERIAL. A premierę to mogę zapewnić, że także miał bo jestem już po obejrzeniu 10 odcinka . W
każdym razie muszę przyznać , że to bardzo dobra drama jest :)
Prawdopodobnie nie mogłaś znaleźć, gdyż patrząc po oczekujących kontrybucjach można założyć, że tytuł powstał dopiero 26.08. Zasługa długich kolejek w oczekujących tytułach. Komuś niestety rzeczywiście się pomyliło i zamiast serialu dodał jako kinowy, ale pozwoliłam już sobie dodać kontrybucję z poprawką. Natomiast poprawki dotyczące typu oczekują w tej samej kolejce, co nowe tytuły, zatem będzie trzeba na weryfikację poczekać ponad 2 miesiące... Datę premiery też dodałam i ta powinna się pojawić przed końcem tygodnia. Przynajmniej da się wtedy ocenić :)
https://www.google.pl/search?hl=pl&source=hp&biw=&bih=&q=pretty+man+drama+pl&oq= pretty+man+drama+pl&gs_l=firefox-hp.3..0l2.16649.21297.0.21497.19.12.0.7.7.0.216 .1866.1j10j1.12.0....0...1ac.1.34.firefox-hp..1.18.1701.ThC1eDVALJs