Dramat Jerry'ego Bruckheimera, oparty na izraelskim formacie, opowiadający o rodzinie,
której życie się zmienia, po tym jak matka (Toni Collette) zostaje wybrana do zoperowania
prezydenta USA. Jej mąż i dzieci stają się zakładnikami i to ona będzie musiała wszystkich
ratować. Według porywaczy droga do ich uratowania jest prosta: kobieta musi zabić
prezydenta, a jej rodzina przeżyje. W obsadzie znajdują się jeszcze: Tate Donovan, Dylan
McDermott, Quinn Shephard, Sandrine Holt, Mateus Ward, Billy Brown, Rhys Coiro, James
Naughton.
Pierwszy sezon będzie liczył 15 odcinków.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MwD2OR3n0TU
Obejrzałam wczoraj pierwszy epizod i......wciągnęłam się ! w sumie fajnie, że aktorzy jakoś mało znani, ale dajmy im sie wykazać :) fabuła ciekawa, nic oklepanego, wiele wątków - zapowiada się ineresujaco
Pomysł ciekawy. Zagraniczny format, więc nie spartolą fabuły przynajmniej w pierwszym sezonie. Tylko jakoś główni bohaterowie mi nie pasują, zwłaszcza pan terrorysta. Jak dla mnie serialowa 3 liga. Chociaż kojarzę go głównie z AHS.
Trochę mało charakterny jak na główny czarny charakter. Chyba nie będzie równie beznamiętny jak Joe Caroll z The Following? Z drugiej strony zwiastun sugeruje, że on również jest szantażowany. Nie chce mi się szukać info o izraelskiej wersji, ale jeśliby tak było, to byłby fajny myk. Ludzie, którymi dowodzi, mają go zlikwidować w razie niepowodzenia, prowadzenie podwójnej gry, itp.