PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=752914}

Hotel Beau Séjour

Beau Séjour
2016 -
6,9 1,2 tys. ocen
6,9 10 1 1214
Hotel Beau Séjour
powrót do forum serialu Hotel Beau Séjour

Zacznę od tego, że posiadam wrodzoną, polską awersję do jezyka niemieckiego, aczkolwiek nie zdyskwalifikowałem jak się okazało zajebistych niemieckich seriali Netflixa przez tę "błachostkę". I bardzo dobrze zrobiłem! Po obejrzeniu Dark stwierdzilem że się niemcom udało nakręcić fantastyczny serial. Hotel Beau Sojeur upewnił mnie w przekonaniu, że te "szwaby" się znają na robieniu seriali. Podchodzilem sceptycznie do ducha Kato, ktorego jedni widzą, drudzy nie. Nie wydawalo mi się by ta historia wróżyła ciekawe zakończenie. A jednak! Super serial, trzyma w napięciu, pod koniec czulem sie usatysfakcjonowany iż obejrzałem całość. Polecam, dziekuje, pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 8
OvErRInG

Belgijski jak coś

OvErRInG

Mówią po flamandzku, czyli właściwie po niderlandzku (holendersku), chociaż policjantka rozmawia z matką po niemiecku. Polska awersja do języka niemieckiego?

ocenił(a) serial na 7
OvErRInG

To jest tak bardzo niemiecki serial jak bardzo niemiecko brzmią imiona i nazwiska aktorów i postaci...
Zanim się coś napisze warto zweryfikować swoją wiedzę albo jej brak.
Serial jest belgijski a język niderlandzki.

OvErRInG

to teraz miej wrodzona awersje do wlasnej glupoty. Polecam research zanim cos napiszesz.