PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=620036}

House of Cards

2013 - 2018
8,3 181 tys. ocen
8,3 10 1 181259
8,2 53 krytyków
House of Cards
powrót do forum serialu House of Cards
ocenił(a) serial na 10
gratka1

5 - z trudem oszczędzam :p

ocenił(a) serial na 9
gratka1

wszystkie :)

ocenił(a) serial na 10
gratka1

koniec 9tego

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 8
gratka1

pięć - i jakoś szału nie mam, tzn dzieje się znacznie mniej niż w 1 sezonie, więcej zakulisowych działań w Białym Domu niż faktycznego intryganctwa Franka. W sumie osiągnął już tak wiele (jest VP) że nie wiem co można pokazać poza jego staraniem się o prezydenturę.
Dalej jest fajnie, ale jakby napięcie siadło.

ocenił(a) serial na 8
gratka1

Właśnie skończyłem ostatni. Minimalnie, ale bardzo minimalnie słabszy od sezonu pierwszego. Głównie z powodu kilku odcinków ze środka sezonu, bo początek i koniec bardzo mocne. Jestem bardzo ciekawy trzeciego sezonu, niestety przyjdzie na niego trochę poczekać.

ocenił(a) serial na 10
Piotrekk

W 1 odcinku było wielkie bum. Potem misterne budowanie intrygi. W 1 sezonie dużo się działo, praktycznie w każdym odcinku był jakiś zwrot akcji. Może się wydawać słabszy, jak dla mnie wielka praca scenarzystów. Nawet jeśli ciut słabszy, to i tak jest w TOP10 najlepszych seriali. A czekać pewnie przyjdzie rok, tak jak z Grą o Tron. Ale cóż, dla takich rzeczy warto czekać.

ocenił(a) serial na 8
Piotrekk

Też skończyłem. Obowiązki nie pozwoliły skończyć w jeden dzień hehe ;-) Ciekawe, co wymyślą, oby nie schrzanilii i nie weszli w sci-fi, bo z tym hakerem troszku przeginali.

ocenił(a) serial na 10
gratka1

widziałem 2 odcinki- oszczędzam :)