najlepsze anmie o piłce jakie widziałem !!!
polecam wszystki piłkarzą, napewno wam sie spodoba
To prawda. Podobała mi się ta seria strasznie. Aż tak że gdy nie mogłam nigdzie znaleźć któregoś odcinka to oglądałam na youtube po hiszpańsku ^^ Główny bohater jest świetny. Cała drużyna w ogóle była świetnie dobrana, każdy inny, oryginalny. Polecam bardzo. Mój brat mówi że to anime dla chłopaków ale to nieprawda. Jak widać ja jestem dobrym przykładem :)
no nie wiem..jestem wierna Tsuabsie (i staremu i nowemu):D hehe ale mi sie podobało:D jest jeszcze takie Aoki Densersy Shoot również dobre i o piłce nożnej
No co kto lubi :) Ja Tsubase oglądałam namiętnie jak byłam małym szczylem, teraz oglądam innego typu anime ale Hungry Heart obejrzałam z przyjemnością :) W Tsubasie wszystko praktycznie się kręciło wokół niego a tutaj jest anime o drużynie jako takiej a nie jednym piłkarzu :)
Tsubasa jest dla dzieci i jest tak przewidywalny , ze żal.pl wiadomo , ze w 99% on wygra tylko dla tego ze jest main hero.
Hungry Hurt nie jest tylko o pilce duzo poswiecane jest calej druzynie i pozaboiskowym perypetiom. Mecze są mega dramtyczne i swietne postacie jak i ost przypadlo mi do gustu.