PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331493}
8,2 160  ocen
8,2 10 1 160
Hungry Heart: Wild Striker
powrót do forum serialu Hungry Heart: Wild Striker

najlepsze anmie o piłce jakie widziałem !!!

polecam wszystki piłkarzą, napewno wam sie spodoba

ocenił(a) serial na 6
Ulio

To prawda. Podobała mi się ta seria strasznie. Aż tak że gdy nie mogłam nigdzie znaleźć któregoś odcinka to oglądałam na youtube po hiszpańsku ^^ Główny bohater jest świetny. Cała drużyna w ogóle była świetnie dobrana, każdy inny, oryginalny. Polecam bardzo. Mój brat mówi że to anime dla chłopaków ale to nieprawda. Jak widać ja jestem dobrym przykładem :)

użytkownik usunięty
moniaL

no nie wiem..jestem wierna Tsuabsie (i staremu i nowemu):D hehe ale mi sie podobało:D jest jeszcze takie Aoki Densersy Shoot również dobre i o piłce nożnej

użytkownik usunięty

aa zrobiłam błąd w nazwie Aoki Densetsu Shoot x]

ocenił(a) serial na 6

No co kto lubi :) Ja Tsubase oglądałam namiętnie jak byłam małym szczylem, teraz oglądam innego typu anime ale Hungry Heart obejrzałam z przyjemnością :) W Tsubasie wszystko praktycznie się kręciło wokół niego a tutaj jest anime o drużynie jako takiej a nie jednym piłkarzu :)

Tsubasa jest dla dzieci i jest tak przewidywalny , ze żal.pl wiadomo , ze w 99% on wygra tylko dla tego ze jest main hero.

Hungry Hurt nie jest tylko o pilce duzo poswiecane jest calej druzynie i pozaboiskowym perypetiom. Mecze są mega dramtyczne i swietne postacie jak i ost przypadlo mi do gustu.

Ulio

A wiesz gdzie to online znajde z pl napisami?