PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=390004}
7,9 34  oceny
7,9 10 1 34
Hyeong-soo-nim-eun Yeol-a-hob
powrót do forum serialu Hyeong-soo-nim-eun Yeol-a-hob

Nie wiem jakim cudem Koreańczycy potrafią tworzyć produkcje, w których jest ukryte całe mnóstwo emocji i to one powodują, że nie jesteśmy [a przynajmniej ja:)] oderwać się od oglądania ... To moja pierwsza k-drama i teraz po obejrzeniu już znacznej ilości tego rodzaju produkcji, muszę przyznać, że wciąż jest w mojej czołówce "naj". Chwilami zabawna, choć najwięcej to jest tu dramatycznych sytuacji, już sam początek wciąga, dzięki wpadkowi jej ojca, kłamstwie dziadka, śmierci matki i porzuceniu 4-letniej dziewczynki... Obsada jest świetna - w roli Yoo-min / Jung Hae-won występuje już nieżyjąca aktorka Da-bin Jeong (He was cool), w roli młodszego brata zakochanego w Yoo-min, Seung-jae - Gye-sang Yun (6 years in love, Who are you?), w roli lekarza i pierwszej miłości Yoo-min, Min-jae - Jae-Won Kim [którego nie muszę chyba miłośnikom koreańskiego kina przedstawiać;) no ale gdyby ktoś jednak nie wiedział o kogo mi chodzi to wymienię parę tytułów: Wonderful life, 100 days with Mr Arrogant, Romance, My love Patzzi, Great Inheritance] i w roli Su-ji, koleżanki z dzieciństwa Yoo-min, która świetnie potrafiła wykorzystać amnezję ojca Yoo-min do swoich własnych celów, aktorka znana z również rewelacyjnego serialu Love Marriage, Min-hie Kim.
Gorąco polecam fanom dram i wszystkim innym też:)

ocenił(a) serial na 10
isamar84

Podpisuję się pod powyższą opinią:) Jedna z lepszych dram koreańskich, jakie oglądałam:)